kortingenMyShopi is een promotiesite met tal van kortingen, cashbackacties, folders, gratis producten en meer. Het doel van de site is winkelen voor jou te vergemakkelijken én vooral goedkoper te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, verzamelen en updaten ze wekelijks de meest interessante acties in België!

Je kan de website op je computer bekijken. Verder bestaat er ook een gratis myShopi app, die je kan installeren op je smartphone, tablet of smartwatch. Dat kan zowel Android-toestellen als voor iOS.

Cashbacks

Op deze pagina staan wekelijks nieuwe acties voor dagelijkse producten, zoals voeding, drank en huishoudelijke artikelen zoals keukenpapier. Sommige producten worden 100% terugbetaald, voor andere krijg je maar 50% terug of enkele euro's.

Je vindt onder elk artikel een beschrijving, geldigheidsduur en de winkels waar je het product kan kopen. Via de knop 'Betaal mij terug' kan je je aanvraag doen. Je dient daartoe een foto of scan van je kassaticket te uploaden, de barcode in te vullen en nadien nog je gegevens in te vullen. Dat kan via de website of via de app. Aan jou de keuze.

De terugbetaling gebeurt binnen de 7 dagen op jouw bankrekeningnummer. MyShopi onderscheidt zich in dat opzicht van andere cashbacksites, waar je soms weken- of zelfs maandenlang moet wachten op je geld.

Kortingsbonnen

pizza hutHier vind je kortingsbonnen bij bekende supermarkten of handelszaken zoals Gamma, Di, Brico Plan-It en Carrefour. Anderzijds staan er ook regelmatig kortingsbonnen voor bekende restaurants op, zoals Pizza Hut.

De meest recente kortingsbonnen staan telkens bovenaan. Er staat ook per bon een geldigheidsduur bij. Klik op een bon die je interesseert, ga naar 'Print mijn kortingsbon' en selecteer je printer.

Bij sommige kortingsbonnen hoeft de winkelbediende enkel maar de barcode die op je kortingsbon staat in te scannen om je jouw korting te kunnen geven. In dat geval kan je je bon op je smartphone opslaan en aan de kassa tonen. Je selecteert dan i.p.v. je printer 'save as pdf'. Nadien sla je de bon op op je laptop en verzend je die per e-mail naar jezelf. Op die manier kan je de bon gewoon openen uit je mailbox en tonen aan de kassa. Verder kan je de kortingsbonnen ook vinden en opslaan via de myShopi app.

Kortingscodes en online promoties

De pagina Online Promoties bevat tal van kortingscodes op webshops van bekende winkels en merken. Deze kortingscodes zijn dus bedoeld voor alle online aankopen i.t.t. de afdrukbare kortingsbonnen. Ook promotiecodes voor meeneemrestaurants kan je hier terugvinden. Deze pagina kan je enkel raadplegen op de website en niet via de myShopi app op je smartphone. Ga naar 'Toon kortingscode' en kopieer de code. Nadien ga je naar de website van de aanbieder en plak je de kortingscode bij afrekening in het voorziene veld.

Naast kortingscodes kan je hier tal van algemene promoties terugvinden, bijvoorbeeld kortingen bij Delhaize en Zalando. Deze acties kunnen zowel gelden voor online aankopen als in de winkel. Ga naar 'Toon Promotie' en lees de korte beschrijving over de lopende promotie. Hier kan je dan doorgaan naar de website van de supermarkt, webshop of restaurant. Daar vind je dan nog meer uitleg over de aanbieding terug.