De website HLNfietst.be is een samenwerking tussen enerzijds de grootste krant van Vlaanderen, Het Laatste Nieuws, en anderzijds Lannoo's Knooppunter, dé referentie op het vlak van fietsen met knooppunten.

Om deze unieke samenwerking extra op te luisteren geven ze 10.000 fietsknooppunterhouders (wat een woord!) gratis weg aan de eerste 10.000 mensen die zich aanmelden op onderstaande link.

Deze handige water- en winddichte houder voor de routefiche op je fietsstuur is een onmisbaar attribuut voor elke fietsliefhebber.

Ben jij benieuwd naar de leukste fietsroute die in jouw buurt uitgestippeld werd? Vul dan snel je gegevens in op onderstaande link en je ontvangt de route onmiddellijk per mail.

Je ontdekt in de mail ook of je bij de eerste 10.000 aanvragers bent en dus recht hebt op de gratis fietsknooppunterhouder ter waarde van 10 euro die je dan tussen 29 september en 18 oktober in het aangeduide Fun-filiaal kan afhalen.

Update 13/09: Door het enorme succes van de actie zijn de knooppunterhouders al de deur uit. Je kan wel nog altijd de leukste fietsroute uit jouw buurt per mail aanvragen.