Een kaartje blijft je altijd bij. Maar naast het gebruikelijke kaartje is een e-card ook een persoonlijke voetnoot om een heuglijk feit te vieren. En niet alleen als er iets te vieren valt, is een kaartje een mooi gebaar. Ook als er iemand overleden is, op valentijnsdag of gewoon zonder een speciale reden. Er zijn gelegenheden genoeg om een digitale wens te versturen.
 

 

gratis e-cards

 

 

 

Wij gingen voor jou op zoek naar de beste, leukste en origineelste websites om een e-card te versturen. Allen hebben ze één ding gemeen: je kunt ze gratis versturen. 

https://www.youtube.com/watch?v=FepEbhb7T08

Waar kan je gratis e-cards versturen?

Gocard

gocardGocard.be is één van de meest gebruiksvriendelijke websites om een e-card te versturen. Je hebt de keuze uit 335 ontwerpen, gerangschikt per thema. Dus mocht je een e-card nodig hebben voor bijvoorbeeld een geboorte, Kerst, moederdag, een nieuwe woning of een beterschapskaart. Via Gocard vind je altijd snel wat je zoekt. Klik op je gekozen ontwerp, verzin een leuke tekst en voeg een ontvanger toe. Je wordt automatisch gemaild als de ontvanger je bericht gelezen heeft.

 
 

Seniorennet

seniorennetOp Seniorennet heb je ook een grote keuze. Denk bijvoorbeeld aan een e-card voor iemand die net z’n rijbewijs gehaald heeft, een e-card voor een jubileum, een huwelijk, Sinterklaas of Kerst.

Je vindt er alle mogelijke thema's terug. Heb je je keuze gemaakt? Verzin dan nog een leuke titel, een tekst en voeg maximaal vijf ontvangers toe.

Je kunt zelfs muziek toevoegen en een achtergrondkleur uitkiezen.

 

 

Hallmark

hallmarkAls er één bedrijf is dat groot is geworden met kaarten, is het Hallmark wel. Hallmark staat bekend om zijn innemende kaarten, grote winkels in binnen- en buitenland en zijn hartverwarmend imago. Ook voor de e-cards is dat niet anders. Van sportieve e-cards tot kaarten om je geliefde te feliciteren als hij of zij gestopt is met roken of een nieuw e-mailadres heeft aangemaakt. Je kan het zo gek nog niet bedenken. De kaarten zijn eenvoudig om te creëren en te versturen: kies er eentje uit, schrijf een tekst, voeg ontvangers toe en verzend.