Ben je op zoek naar top aanbiedingen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over top aanbiedingen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis cadeau voor kookliefhebbers

Het beste materiaal in de keuken én lid van de grootste consumentenbond van België? Dat kan met Test Aankoop natuurlijk! Daar krijg je bij je tijdelijk proefabonnement een gratis keukenapparaat bij als cadeau! Zo’n proefabonnement kost je slechts € 2, waarbij je 2 maanden volledig geniet van alle voordelen die Test Aankoop te bieden heeft. Van juridisch advies,... Lees verder »

Maak je keuze »

Zomeractie: welkomstgeschenk naar keuze

Een AirFryer, koffiemachine, robotstofzuiger en meer cadeaus om van te kiezen? Dat kan met een proefabonnement van Test Aankoop. Daar kun je tijdelijk gedurende 2 maanden lang alle diensten uitproberen en dat voor maar € 2! Helemaal gratis is het dus niet, maar voor een centje krijg jij toegang tot het grootste consumentennetwerk van België en krijg je ook nog een gratis cadeau!... Lees verder »

Kies je cadeau »

Win je factuurbedrag terug voor de maand juni

Loopt jouw energierekening soms ook torenhoog op? Dan is het tijd om daar wat aan te doen! Met de deal van Energieknallers kun jij namelijk je factuurbedrag voor de maand juni terugwinnen! Vul simpelweg je verwachte factuurbedrag in via het formulier op de website, klik op verzenden en hou je vingers gekruisd! Jij zou namelijk wel eens het... Lees verder »

Win je factuurbedrag terug »

Gratis airfryer bij proefabonnement Test Aankoop

Of je nu een ware keukenprins(es) bent of graag snel en gemakkelijk je avondeten klaarmaakt, een airfryer is onmisbaar in elke keuken! Daarom krijg je er nu eentje volledig gratis bij je proefabonnement van Test Aankoop. Voor slechts € 2 voor 2 maanden krijg jij niet alleen dit coole keukentoestel cadeau, maar geniet je ook van alle voordelen... Lees verder »

Haal je welkomstgeschenk ik huis »

Vergelijk gratis alle ziekenfondsen in België

Het aanbod van mutualiteiten is zo groot in België, dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Met deze gemakkelijke tool van Mijn Offertes.be kun je nu gemakkelijk en volledig gratis alle ziekenfondsen met elkaar vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de kosten, de aangeboden diensten, uitkeringen en vergoedingen met... Lees verder »

Start met vergelijken »