Ben je op zoek naar gratis diensten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis diensten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis magazine Upstairs Traprenovatie

Is jouw trap dringend aan vervanging toe? Dan ben je vast op zoek naar inspiratie van hoe die nieuwe trap eruit zou moeten zien. Gelukkig helpt Upstairs je daar een handje mee, en dat volledig gratis! Jij kunt namelijk het Upstairs Traprenovatie digitale magazine gratis aanvragen. Van inspiratie uit eigen collectie tot tips voor jouw nieuwe trap. Klaar om de knoop... Lees verder »

Vraag je gratis magazine aan »

250 huishoudens gezocht met hoge energierekening

Betaal jij elke maand nog steeds een torenhoog voorschot op jouw energiefactuur? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! En bij Energie Centrum Vlaanderen willen ze je daar graag een handje mee helpen. Zij zoeken namelijk 250 gezinnen die te veel betalen voor hun energierekening om samen te kijken hoe daar verandering in gebracht kan worden. Met... Lees verder »

Kijk of je in aanmerking komt »

Gratis €50 op je gratis Keytrade rekening

Net op het moment dat ook de gratis Basisrekening bij grootbank KBC betalend is geworden – net zoals bij vele banken jammer genoeg ondertussen – bieden wij je de perfecte oplossing aan! Een gratis zichtrekening van Keytrade Bank! En niet zomaar een gratis rekening! Een rekening waarop je een extra cadeau van €50 krijgt als... Lees verder »

Open je gratis rekening bij Keytrade en krijg €50 cadeau »

Zomeractie: welkomstgeschenk naar keuze

Een AirFryer, koffiemachine, robotstofzuiger en meer cadeaus om van te kiezen? Dat kan met een proefabonnement van Test Aankoop. Daar kun je tijdelijk gedurende 2 maanden lang alle diensten uitproberen en dat voor maar € 2! Helemaal gratis is het dus niet, maar voor een centje krijg jij toegang tot het grootste consumentennetwerk van België en krijg je ook nog een gratis cadeau!... Lees verder »

Kies je cadeau »

Gratis berekening voor het beste energietarief

Hoeveel energie verbruik jij maandelijks? Natuurlijk weten we dit niet uit ons hoofd. Maar vaak weten we het gewoon zelfs helemaal niet. En daar maken energieleveranciers gretig gebruik van. Denk jij ook door een eeuwigheid geleden een goed energietarief afgesloten te hebben, dat je daar nu nog steeds evenveel voordeel uit haalt als toen? Lees dan zeker verder.... Lees verder »

Bereken gratis je tarief »

Gratis wandel- en fietsroutes tussen de bloesems

We zijn half april en de knopjes aan de fruitbomen barsten stilaan open in Haspengouw, het Hageland en de Betuwe! Trek daarom je wandelschoenen aan of zet je op je (elektrische) fiets om de prachtige bloesems te aanschouwen! De redactie van Libelle heeft 18 leuke wandel- of fietstochten doorheen de bloesems opgelijst. Voor hoeveel kilometer... Lees verder »

Ontdek de wandel- en fietsroutes van Libelle doorheen de bloesems »