Ben je op zoek naar gratis diensten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis diensten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis magazine Upstairs Traprenovatie

Is jouw trap dringend aan vervanging toe? Dan ben je vast op zoek naar inspiratie van hoe die nieuwe trap eruit zou moeten zien. Gelukkig helpt Upstairs je daar een handje mee, en dat volledig gratis! Jij kunt namelijk het Upstairs Traprenovatie digitale magazine gratis aanvragen. Van inspiratie uit eigen collectie tot tips voor jouw nieuwe trap. Klaar om de knoop... Lees verder »

Vraag je gratis magazine aan »

Gratis lespakket 'Fiets de wereld rond'

Op maandag 3 juni is het Wereldfietsdag, het moment bij uitstek om die dag (en eigenlijk ook zoveel mogelijk andere dagen!) voor de fiets te kiezen. Uitgeverij Plantyn geeft alvast het goede voorbeeld met een gratis lespakket voor leerkrachten in de derde graad van het lager onderwijs. Met dit lespakket ontdekken de leerlingen fietsplezier aan de... Lees verder »

Download gratis het lespakket over fietsen »

Nieuwe cadeaus bij proefabonnement Test Aankoop

Ken jij Test Aankoop, de grootste consumentenvereniging, al maar heb je nog geen abonnement? Dit is het perfecte moment om hun exclusieve diensten te ontdekken. Voor slechts € 2 kan je 2 maanden lang profiteren van onbeperkte rechtsbijstand, fiscale en technische hulp. Top advies en je hangt helemaal nergens aan vast. En het welkomstcadeau is natuurlijk ook mooi meegenomen!... Lees verder »

Vraag je abonnement nu aan »

Bespaar op je energierekening met infraroodverwarming

Wist jij dat je wel 10% kunt besparen op je energierekening met infraroodverwarming? Je hoort het goed. Jij zou jaarlijks wel eens tot € 1100 kunnen besparen! De overstap hoeft je niet zoveel te kosten als je denkt. Gelukkig kun je dit nu gratis en vrijblijvend te weten komen dankzij de offertevergelijker van mijnoffertes.be. Vraag offertes aan van... Lees verder »

Vraag de offertes aan en bespaar »

Gratis Kanjercadeau voor kleuter- en lager onderwijs

Dit jaar heeft uitgeverij Plantyn een speciaal Kanjercadeau in petto voor de leerkrachten dat volledig in het teken van één essentieel thema staat: zelfvertrouwen! Het cadeau bevat inspirerende posters, handige talentenkaartjes en leuke beloningsstickers voor je leerlingen. Er zijn aparte Kanjercadeaus voor het kleuter- en lager onderwijs. Daar houdt het nog niet helemaal op, want... Lees verder »

Vraag je Kanjercadeau gratis aan »

Gratis kabouterzoektocht en Wonderlights

Wonderlights biedt jullie een magisch avontuur in Wijnegem Shopping Center. Op 3 diverse pleinen schitteren prachtige lichtsculpturen die je ter plaatse kan bewonderen. En kinderen kunnen zich tijdens de krokusvakantie van 10 tot en met 18 februari nog extra uitleven. De prachtige lichtgevende sprookjestuinen worden dan namelijk bewoond door kabouters. Haal je deelnameformulier af aan... Lees verder »

Laat je betoveren door Wonderlights »