Heb jij thuis een trouwe viervoeter, een avontuurlijke tijger of een ander huisdiertje rondlopen? Het is niet goedkoop om jouw favoriete dier te verwennen met lekker en gezond eten, de leukste accessoires en de beste verzorgingsproducten. Wist je dat je heel wat dierentoebehoren voor honden, katten, vissen, vogels, hamsters en meer gratis online kan vinden? De beste websites vind je hier.

gratis dierentoebehoren

Gratis dieren en toebehoren

Zie jij jouw viervoeter of pluizenbol ook zo graag? Een huisdier maakt jouw leven leuker en geeft je onvoorwaardelijke liefde, maar brengt vaak ook veel werk en kosten met zich mee. Het kan dus handig zijn om voor bepaalde artikelen of dieren zelf te weten waar je ze gratis kan halen.

Als je een kattenliefhebber bent, moet je zeker rondkijken op gratiskittens.com. Dit platform laat eigenaars van kittens zoekertjes en advertenties plaatsen om een nieuwe thuis te vinden voor hun huisdieren. De kittens worden volledig gratis aangeboden. Als je een kitten ophaalt krijg je er vaak nog enkele accessoires bij van de vorige eigenaar. Let wel op, alle kittens moeten gesteriliseerd of gecastreerd worden voor ze 5 maanden oud zijn en ze weggegeven worden. Ook moeten alle katten jonger dan 12 weken een chip ontvangen van CatID. Zorg dus zeker dat alles in orde is!

Op Gratisafhalen.be/dieren vind je vaak gebruikte dierenspullen zoals een krabpaal, een mandje, een hondenhok,... Soms blijven eigenaars met veel materiaal zitten na het verlies van een viervoeter, vis of vogel. Je kan dus zeker een kijkje nemen en eens rondzoeken naar leuke items voor jouw huisdier. Als je zelf naar een specifiek product op zoek bent, kan je ook een zoekertje plaatsen zodat anderen met jou contact kunnen opnemen als ze dat product hebben en willen weggeven.

Ook op tweedehandssites kan je rondkijken voor krabpalen, mandjes, voedselbakken, aquariums, kooien en meer. Op 2dehands.be vind je heel wat gratis benodigdheden. Ook gratis puppies, kittens en konijnen kan je daar terugvinden. Hoewel de website alles goed in de gaten houdt, let je toch best altijd op dat je niet met oplichters te maken hebt. Vind gratis wat je zoekt

De beste online webshops voor jouw huisdier

Huisdierzaak is een online webshop waar je de beste promo's vindt voor jouw huisdier. Wekelijks wordt het aanbod vernieuwd, zodat elke klant optimaal kan profiteren. In tegenstelling tot andere dierenwinkels is dit enkel een online winkel. Met meer dan 15.000 artikelen in hun assortiment vind je zeker wat je zoekt. Alles kan de volgende dag al geleverd worden, dus geen gezeul meer met zware zakken!

Als jij enkel een hond of kat in huis hebt, kan je op de specifiekere websites van Webshopvoorhonden en Webshopvoorkatten gaan kijken. Je vindt er zowat alle soorten voer, snacks, speeltjes, accessoires en verzorgingsproducten voor jouw kat of hond. De teams zorgen ervoor dat alles altijd op voorraad ligt, zodat jij gemakkelijk kan bestellen en dat je bestelling snel aan huis geleverd wordt. Enkel het beste voor jouw viervoeter!

Een van de grootste online webshops voor dieren is Pets Gifts. Daar kan je ook terecht voor producten voor reptielen en meer, naast producten voor de gebruikelijke viervoeters en pluizenbollen. Elke maand kan je er profiteren van nieuwe aanbiedingen, dus hou zeker een oogje op de laatste promo's, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Voor verzorgingsproducten en specifieke voeding neem je best een kijkje op Medpets. In deze webshop vind je de beste acties op producten voor jouw huisdier. Schrijf je ook zeker in op de nieuwsbrief. Tweewekelijks krijg je dan namelijk een interessant artikel binnen met tips en informatie van een echte dierenarts over de gezondheid en verzorging van jouw dier.Ontdek de beste online promo's

Jouw favoriete dierenwinkels in België

Als je toch niet vindt wat je zoekt op bovenstaande websites, kan je altijd de promoties, aanbiedingen en kortingen in de gaten houden op de websites en via de nieuwsbrieven van de beste dierenwinkels van België.

Bij Zooplus heb je bijvoorbeeld vaak 1+1 aanbiedingen, waar je dus een dubbele hoeveelheid krijgt, voor de helft van de prijs. Deze winkel biedt alles voor honden, katten, vogels, vissen, paarden en knaagdieren. Shop via de webshop en je kan de actiecodes meteen verzilveren. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de beste acties kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. Dat doe je door je aan te melden, dan krijg je er alvast 100 bonuspunten zomaar bovenop!

Maxi Zoo is een echte groothandel voor dierenvoeding en -verzorging. Naast snacks en voeding, kan je er terecht voor speelgoed, accessoires, verzorgingsproducten en hokken. Naast het uitgebreid assortiment voor jouw hond, kat, vogel, vis of knaagdier, kan je in één van de 46 Belgische winkels bijvoorbeeld ook het gewicht van jouw dier laten meten, voeding laten proeven, materiaal uittesten en experts om advies vragen. En wekelijks kan je profiteren van nieuwe acties.Profiteer van topaanbiedingen