Ben je op zoek naar gratis producten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis producten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis trendy strandtas bij Rituals

Tijdens je welverdiende zomervakantie kan je paraderen met de nieuwe, hippe strandtas van Rituals! De praktische strandtas in trendy kleuren krijg je helemaal gratis als je voor meer dan €50 besteedt in de webshop van Rituals. De strandtas komt vanuit de samenwerking met Tiny Miracles; een baanbrekende stichting en sociale onderneming die vrouwen in Mumbai... Lees verder »

Bestel bij Rituals en ontvang een trendy strandtas »

Gratis SpongeBob en AEW: Fight Forever op je PS

Het is weer tijd voor de nieuwe PS-spelletjes van de maand die je als PlayStation Plus-gebruiker gratis kan downloaden. In het eerste game – SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake haal je allerlei kattenkwaad uit met SpongeBob en zijn beste vriend Patrick én ontmoet je al je favoriete Bikinibroek-personages uit de tv-serie. Tijdens het spelen van... Lees verder »

Download gratis de nieuwe PS-games van deze maand »

Gratis Koenic airfryer bij Mediamarkt

Met de Koenic airfryer tover je binnenkort tijdens het Europees Kampioenschap voetbal de lekkerste hapjes op tafel. En met de rode kleur ben je nog extra gewapend om de Rode Duivels te steunen! De airfryer kan je trouwens helemaal gratis verzilveren. Je moet enkel voor minstens €500 aan deelnemende producten bij Mediamarkt aankopen. Misschien heb... Lees verder »

Doe je aankoop bij Mediamarkt en krijg een airfryer cadeau »

Gratis airfryer bij proefabonnement Test Aankoop

Of je nu een ware keukenprins(es) bent of graag snel en gemakkelijk je avondeten klaarmaakt, een airfryer is onmisbaar in elke keuken! Daarom krijg je er nu eentje volledig gratis bij je proefabonnement van Test Aankoop. Voor slechts € 2 voor 2 maanden krijg jij niet alleen dit coole keukentoestel cadeau, maar geniet je ook van alle voordelen... Lees verder »

Haal je welkomstgeschenk ik huis »

Gratis ruilactie: € 2 voor € 2 verzamelmunten

Fervente verzamelaar of gewoon aanbidder van mooie verzamelstuks? Welke reden dan ook, deze € 2 verzamelmunten wil je niet missen. Voor € 10 krijg je 5 €2 muntstukken in ruil. Dat is dus volledig gratis geruild! In de collectie zitten onder andere de unieke stuks van Duitsland, Estland, Portugal, Spanje en Italië. De muntstukken worden speciaal... Lees verder »

Ruil je gratis munten »