Ben je op zoek naar gratis producten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis producten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis wandel- en fietsroutes tussen de bloesems

We zijn half april en de knopjes aan de fruitbomen barsten stilaan open in Haspengouw, het Hageland en de Betuwe! Trek daarom je wandelschoenen aan of zet je op je (elektrische) fiets om de prachtige bloesems te aanschouwen! De redactie van Libelle heeft 18 leuke wandel- of fietstochten doorheen de bloesems opgelijst. Voor hoeveel kilometer... Lees verder »

Ontdek de wandel- en fietsroutes van Libelle doorheen de bloesems »

Gratis lespakket 'Fiets de wereld rond'

Op maandag 3 juni is het Wereldfietsdag, het moment bij uitstek om die dag (en eigenlijk ook zoveel mogelijk andere dagen!) voor de fiets te kiezen. Uitgeverij Plantyn geeft alvast het goede voorbeeld met een gratis lespakket voor leerkrachten in de derde graad van het lager onderwijs. Met dit lespakket ontdekken de leerlingen fietsplezier aan de... Lees verder »

Download gratis het lespakket over fietsen »

Gratis Tupperware waterfles en toilettasje

Een waterfles kan iedereen gebruiken, want voldoende water drinken op dagbasis is nu eenmaal essentieel. En dus is de waterfles van Tupperware een ideaal geschenk! Kruidvat zorgt ervoor op voorwaarde dat je 2 producten aankoopt van Nivea, Labello of Hansaplast. Dat is het enige wat jij moet doen om de drinkbus van €12,90 te verkrijgen.... Lees verder »

Ontdek de acties in de nieuwe Kruidvat-folder »

Nieuwe cadeaus bij proefabonnement Test Aankoop

Ken jij Test Aankoop, de grootste consumentenvereniging, al maar heb je nog geen abonnement? Dit is het perfecte moment om hun exclusieve diensten te ontdekken. Voor slechts € 2 kan je 2 maanden lang profiteren van onbeperkte rechtsbijstand, fiscale en technische hulp. Top advies en je hangt helemaal nergens aan vast. En het welkomstcadeau is natuurlijk ook mooi meegenomen!... Lees verder »

Vraag je abonnement nu aan »

Nestlé Baby wortelcrackers 100% terugbetaald

Tot en met 25 april krijg je het aankoopbedrag van een pakje Nestlé Baby Snack wortelcrackers volledig terugbetaald! Je moet hiervoor wel eerst een unieke cashback link bij Hashting aanvragen. Je persoonlijke link kan je zowel via SMS als via WhatsApp ontvangen. Er worden in totaal 2.000 cashback links uitgedeeld door Hashting. De link blijft... Lees verder »

Krijg de wortelcrackers van Nestlé volledig terugbetaald »

Gratis JBL Clip 4 speaker en andere cadeaus

Heb je de nieuwe folder van Kruidvat al eens doorbladerd? Het krioelt er van de gratis producten. We proberen ze allemaal voor je op te lijsten! Beginnen doen we met een gratis glazen drinkfles van €12,99. Die komt jouw richting uit als je 3 shampoo’s en/of conditioners van Schwarzkopf Gliss of 2 verzorgingsproducten van hetzelfde... Lees verder »

Ontdek allle aanbiedingen in de nieuwe Kruidvat-folder »

Gratis puzzelpocket bij Libelle

Niet alleen de paashaas brengt deze week verrassingen mee, ook Libelle doet gretig mee! Zo worden de puzzelaars verwend met een gratis puzzelpocket. Helemaal in het teken van Pasen en de lente bevat het puzzelboekje in totaal 53 puzzels om je paasvakantie mee te vullen. Van binero’s en woordzoekers tot blokpuzzels en zeeslagspelletjes. Daarnaast vind... Lees verder »

Lees meer over het nieuwe nummer van Libelle »

Gratis staaltje Lancôme Rénergie Anti Aging serum

Het Lancôme Rénergie H.C.F. Anti Aging Gezichtsserum bevat een drievoudige werking dankzij de combinatie van 3 krachtige anti-aging ingrediënten. Zo staat de H.C.F. voor hyaluronzuur, c+niacinamide en vitamine F. Het serum verbetert het volume en de kwaliteit van de huid, vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels en zorgt voor een zichtbare verbetering van pigmentvlekjes. Klinkt allemaal... Lees verder »

Claim je Anti Aging serum van Lancôme »