Ben je op zoek naar gratis producten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis producten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis griezelmasker bij je Happy Meal

Kom in opperbeste halloweenstemming dankzij McDonald’s! Op 30 en 31 oktober zit er namelijk een extra verrassing in je Happy Meal. Wat dacht je van een gratis limited edition griezelmasker. Spooky vibes gegarandeerd! De actie loopt enkel deze 2 dagen en dit zolang de voorraad strekt in de deelnemende restaurants van McDonald’s. Er zijn 3... Lees verder »

Vind je dichtstbijzijnde McDonald's restaurant »

Gratis Horta hondenwandelzoektocht met goodiebag

De herfst is begonnen, wat betekent dat je de laarzen, wandelschoenen en fluo vestjes weer kan bovenhalen. En ook dat je opnieuw kan meedoen aan de jaarlijkse hondenwandelzoektocht van Horta! Schrijf je hiervoor in voor 5 november op de actiepagina van Horta. Kies de winkel waar je je wandelpakket gaat afhalen en waar jouw wandeling... Lees verder »

Schrijf je in voor de hondenwandelzoektocht van Horta »

Gratis cadeaukaart Bol.com bij Delhaize

Een cadeaukaart van €15 om naar hartenlust te shoppen bij Bol.com? Daar zegt niemand toch neen tegen? Je krijgt ze helemaal gratis deze week als je voor minstens €15 van de deelnemende merken aankoopt in een Delhaize winkel naar keuze. Je kan kiezen en mixen tussen volgende merken: Pantene, Head & Shoulders, Bearfruits, Oral-B, Fixodent,... Lees verder »

Print je adreslabel en ontvang je cadeaukaart van Bol.com »

Gratis proefsample Flexicream

De massagecrème van Flexicream vermindert het pijngevoel in spieren en gewrichten. Flexicream is daarom ideaal voor de behandeling van spierspanning, trauma’s en contracturen, aanhoudende spiercontracties, sportblessures en spierpijn en spanning in nek en schouders. Herken jij één van deze kwaaltjes? Dan ben je zeker gebaat bij een gratis staal van Flexicream van Tilman. Je kan... Lees verder »

Ontdek een deelnemende apotheek in jouw buurt »