Ben je op zoek naar gratis tickets?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis tickets
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis ticket Planckendael of Antwerpse Zoo

Verras je mama in de maand mei met een bezoekje aan de dierentuin van Planckendael of de Antwerpse Zoo. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin! Maar voor je je tickets reserveert, spring je best eerst even binnen bij je dagbladhandelaar voor de Dag Allemaal. Deze week krijg je er een gratis ticket voor Planckendael of de Zoo van Antwerpen bovenop. Dit in... Lees verder »

Ontdek de Youtube-video over de actie van Dag Allemaal »

Filmticket Holly 1+1 gratis

Met Holly kan je opnieuw naar een prachtige film van Belgische makelij gaan kijken. Het is de vijfde langspeelfilm van regisseur Fien Troch. In dit mysterieus verhaal werpt Troch een blik naar de harde wereld waarin jongeren soms ongewild terechtkomen. Nadat het 15-jarige meisje Holly een dodelijke schoolbrand lijkt voorspeld te hebben, zijn alle ogen ineens... Lees verder »

Kom alles te weten over de Vlaamse Film Actie »

Gratis cultuurtickets bij De Standaard

De Standaard schenkt je 16 dagen lang gratis cultuurtickets. Op de toepasselijke ACCU-pagina lees je hoe je jezelf kan opladen met cultuur. Tot en met 23 september kan je in de app van De Standaard een gratis ticket claimen voor één van de voorgestelde expo’s in La Boverie Luik, Fort Napoleon in Oostende of Wiels... Lees verder »

Kies je gratis cultuurtickets of kortingen bij De Standaard »

Gratis Plopsa-tickets bij aankoop van Nestlé Baby

Niet alleen bij Standaard Boekhandel, maar nu ook bij Nestlé en Hashting delen ze gratis tickets voor Plopsaland uit! Wat je er voor moet doen? Niet veel, je kind(eren) laten smullen van 3 deelnemende Nestlé Baby producten. En het aanbod is ruim, want alle producten van Nestlé Baby komen in aanmerking, buiten NAN Optipro 800... Lees verder »

Ontvang je persoonlijke link van Hashting »