Ben je op zoek naar gratis staaltjes?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis staaltjes
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis staaltje Lancôme Rénergie Anti Aging serum

Het Lancôme Rénergie H.C.F. Anti Aging Gezichtsserum bevat een drievoudige werking dankzij de combinatie van 3 krachtige anti-aging ingrediënten. Zo staat de H.C.F. voor hyaluronzuur, c+niacinamide en vitamine F. Het serum verbetert het volume en de kwaliteit van de huid, vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels en zorgt voor een zichtbare verbetering van pigmentvlekjes. Klinkt allemaal... Lees verder »

Claim je Anti Aging serum van Lancôme »

Gratis parfumsamples Fragonard

De Franse parfummaker Fragonard deelt tijdelijk gratis parfumsamples uit! Naast een set staaltjes van verschillende geuren ontvang je ook een catalogus bij je thuis. De website is in het Frans, maar als voorbeeldige landgenoot verstaan jullie ook wel een aardig mondje Frans? De samples worden evenzeer naar België verstuurd. Vervolledig het formulier en geniet binnenkort... Lees verder »

Claim snel je parfumsamples van Fragonard »

Gratis serum en dagcrème van Rituals

Doe snel mee aan de huidverzorgingsquiz van Rituals en krijg als beloning een serum én dagcrème sample cadeau! Vervolledig eerst enkele vraagjes en maak nadien je keuze uit de 3 collecties: Glow, Hydrate of Ageless. Het sample Glow bevat bakuchiol om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Hydrate bevat dan weer hyaluronzuur dat... Lees verder »

Doorloop de quiz en ontvang gratis samples van Rituals »

Gratis proefsample Flexicream

De massagecrème van Flexicream vermindert het pijngevoel in spieren en gewrichten. Flexicream is daarom ideaal voor de behandeling van spierspanning, trauma’s en contracturen, aanhoudende spiercontracties, sportblessures en spierpijn en spanning in nek en schouders. Herken jij één van deze kwaaltjes? Dan ben je zeker gebaat bij een gratis staal van Flexicream van Tilman. Je kan... Lees verder »

Ontdek een deelnemende apotheek in jouw buurt »

Gratis staaltje Kérastase shampoo

De Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo van Kérastase is een versterkende shampoo die speciaal ontwikkeld werd voor mensen met fijn en vet haar. Door de milde formule zorgt de shampoo voor een delicate reiniging. Daarnaast gaat de shampoo verschijnselen van haaruitval tegen en versterkt het zichtbaar het breekbare haar. Klinkt interessant toch? En wat ook interessant... Lees verder »

Ontvang een gratis sample van Kérastase »

Gratis staal J'Adore Parfum d'Eau

Bij Parfumado hebben ze een nieuwe lading parfumstaaltjes van Christian Dior binnengekregen. Laat dus snel je gegevens achter op de actiepagina om een gratis sample van het J’Adore Parfum d’Eau bij je thuis te ontvangen. Zo blijf je meteen ook op hoogte van de nieuwste lanceringen en exclusieve acties van Dior. Deze exclusieve en innoverende geur... Lees verder »

Claim snel je gratis staal van Christian Dior »