Wie houdt er nu niet van ouderwets chatten? Vroeger maakte iedereen gebruik van MSN Messenger en tegenwoordig is iedereen ook wel bekend met WhatsApp.

Voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het online kletsen ben je tegenwoordig nog steeds aangewezen op chatboxen en chatsites op internet. Wij zetten de populairste gratis chatsites van België voor je op een rijtje!
 

 

gratis chatten

 

 

Waar kan je gratis chatten?

Webchat

WebchatWebchat is één van de grootste chatsites van België. Om te kunnen chatten moet je je wel even registreren. Via de zoekfunctie kun je zoeken op geslacht, leeftijd, plaats en profielfoto om zo gemakkelijk iemand te vinden die aan je wensen voldoet. Goed aan deze site is dat er strenge regels zijn met betrekking tot privacy, het verspreiden van bepaald schadelijk materiaal als virussen en het aannemen van aangeboden diensten op de site. Let op, je inschrijven op deze site is gratis maar om te kunnen chatten moet je credits kopen.Anoniem chatten met vreemden

Chat met vreemdenBij Chat Met Vreemden kun je op een gemakkelijke manier nieuwe mensen leren kennen. Je bent volledig anoniem en hoeft je ook niet aan te melden. Wanneer je de site bezoekt, geraak je direct met een andere willekeurige bezoeker van de site in gesprek. Je kunt meteen tegen elkaar praten en als je liever met iemand anders praat wordt je door één klik op de knop doorgestuurd. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand weet wie je bent, als je dat niet wilt. Jij bepaalt zelf wat iemand van jou te weten komt.

Inschrijven op een datingsite hoeft dus niet wanneer je via Chat Met Vreemden in contact probeert te komen met andere leuke singles. En, omdat je zelf de controle hebt over je persoonlijke gegevens is chatten veilig. Ben je niet tevreden over je chat dan klik je het gesprek weg en ga je door naar de volgende.

 

Kletsen.com

Kletsen.comkletsen.com is de leukste chatsite voor België en Nederland. Je kiest de regio waar je vandaan komt om te kunnen chatten met anderen uit jouw regio.

Inschrijven is wel verplicht, maar helemaal gratis. Je ontmoet op Kletsen.com jong en oud. En omdat je zelf kunt kiezen uit de verschillende regio’s, vind je altijd wel iemand bij jou in de buurt om mee te chatten. Praat gezellig mee over alle verschillende onderwerpen.

Iedereen is welkom, maar wie zich niet aan de regels weet te houden, wordt geblokkeerd. Daarnaast ligt de nadruk op chatten en niet op daten.

Dat is natuurlijk fijn als je helemaal niet op zoek bent naar een partner. Op Kletsen.com is daten maar een klein onderdeel, naast kletsen over de leukste onderwerpen!
 

Chat.be

Chat.beOp chat.be kan je je gratis aanmelden om op zoek te gaan naar een leuke gesprekspartner of een serieuze relatie. Het is de perfecte omgeving voor iedereen die graag nieuwe mensen wilt leren kennen. Op chat.be kan je zijn wie je wilt zijn, je kan dus ook volledig anoniem blijven.

 

Overzicht

Op datingsites.be vind je ook nog een goed overzicht van verschillende gratis websites voor het ontmoeten van vreemden, leuke chatboxen en natuurlijk een overzicht van de leukste gratis datingsites.

Hier kan je gratis sportwedstrijden en evenementen online bekijken.