Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar Gratis Magazines?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Magazines te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Sudoku

Puzzelen is leuk voor jong en oud. Bovendien train je er ook je grijze hersenmassa mee. Dankzij Denksport kan je dagelijks 4 gratis puzzels online oplossen.

Ga jij voor de sudoku? Of toch liever een klassiek kruiswoordraadsel? Een woordzoeker of Zweedse puzzel kunnen uiteraard ook. Of maak ze gewoon alle vier. En kom morgen terug voor 4 nieuwe puzzels.

Of wil je toch liever de papieren versie van de Denksport puzzelboekjes? Dankzij de Lente actie geniet je tijdelijk van 10 korting op 10 edities en/of € 5 korting op 5 puzzelboekjes uit het Denksport Junior Assortiment.

Marie Claire digitaal

Zoek je nog een leuk tijdverdrijf tijdens deze “blijfinuwkot” periode? Download en lees dan gratis het maartnummer van Marie Claire België.

Dit magazine geeft ons een bijzondere kijk in de allerlaatste trends op het vlak van mode en beauty. Ook besteden ze de nodige aandacht aan actualiteit en cultuur.

Zo wordt de problematiek rond abortus aangekaart en staan ze stil bij het belang van menselijk contact. Maar geniet zeker ook van de lente- en zomercollecties van 2020 en de evaluatie van de beautynieuwigheden uit 2019.

Hou je ervan om je brein te breken over onoplosbare puzzels en mysterieuze raadsels? Claim dan zeker jouw gratis exemplaar van iPuzzel. Het leukste puzzelmagazine van België bevat alles, van sudoka’s en kruiswoordraadsel tot echte cryptogrammen.

Bovendien kan je door middel van een creatieve wedstrijd ook nog eens kans maken op een mooie prijs. De winnaarkrijgt maar liefst €10 000!

Twijfel dus niet langer en vul je gegevens in. Voor je het weet zit jouw gratis exemplaar van iPuzzel bij je in de brievenbus.

Is je kind ook gek op Lego? Wist je dat er nu een tijdschrift bestaat speciaal voor alle kleine Lego-fans?

Dit gratis tijdschrift wordt vijf keer per jaar uitgegeven in België en Nederland. De doelgroep zijn kinderen van 5 tot 9 jaar. Strips, activiteiten, wedstrijden en het laatste nieuws over het speelgoed van Lego: je leest het allemaal in dit leuke magazine.

Wat moet je doen? Maak een profiel aan voor je kind en abonneer hem of haar. Jullie zullen de eerstvolgende uitgave met de post ontvangen!


Denk je er ernstig aan om zonnepanelen te plaatsen? Dan is dit het uitgelezen moment om te profiteren van de waanzinnige Batibouw deals.

Je geniet nu tijdelijk van € 1200 korting op de aankoop van zonnepanelen bij Engie!

Met één druk op de knop vraag je een vrijblijvende offerte aan die rekening houdt met jouw woningtype.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Een magazine dat zowel snoeiharde festivalrecensies, vlijmscherpe satire als maatschappelijk verantwoorde opiniestukken bundelt?  Dan is er maar één adres: HUMO.

Plaats de juiste foto bij het artikel en maak kans op 6 maanden gratis HUMO of een € 100 waardebon bij Zalando of bol.com. Welk geschenk draagt jouw voorkeur weg?

Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een absolute topprijs. Aarzel niet en speel vandaag nog mee met het foto-spel van HUMO.

Er is een prangend tekort aan parkeerplaatsen aan de Belgische kust en dat opent perspectieven voor investeerders.

Download je gratis e-brochure over investeren in parkeerplaatsen aan de kust en ontdek meteen hoeveel rendement je haalt uit een verhuur.

Je hoeft enkel je contactgegevens in te vullen in het formulier om de brochure te downloaden.

antwerp

Heb jij wat spaargeld opzij staan en ben je op zoek naar een interessante investering? Koop dan een appartement in Antwerpen en maak rendement op je spaargeld!

De business flats van het nieuwe vastgoedproject Initium bevinden zich op een toplocatie.  Antwerpen is een trekpleiser van internationale bedrijven en expats. Belgium Business Flats neemt de verhuuradministratie van je flat op zich.

De appartementen zijn splinternieuw dus je hoeft je nooit ergens zorgen over te maken. Interesse? Vraag dan nu gratis informatie aan en kom de details van dit nieuwe project te weten.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Humo

Wat zou jij kiezen: een halfjaarlijks abonnement op Humo, Samsung Galaxy of een cadeaubon t.w.v. € 100?

Beantwoord snel 6 korte meerkeuzevragen en maak kans op een prijs naar keuze!

Je hoeft enkel je e-mailadres achter te laten en bij winst word je langs deze weg terug gecontacteerd. Veel succes!

premiegids

Denk je eraan om een nieuwbouw neer te zetten of je huidige woning te renoveren? Eén ding staat vast, je kan elke euro goed gebruiken.

Bestel daarom de gratis Vlaamse Premiegids en bespaar op je bouwproject! In deze gratis brochure vind je de volgende praktische informatie terug:

  • Overzicht van alle bouw- en renovatiepremies in Vlaanderen
  • Premies die van toepassing zijn op jou in het bijzonder
  • Algemene besparingstips en waardevolle productinformatie
  • De 5 BENOvatiestappen

Vul vandaag nog het formulier in en vraag je Vlaamse Premiegids aan. Op zoek naar offertes voor jouw project? Vink dan gewoon de vakjes onder het formulier aan.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het nieuwe jaar heeft ook nieuwe wedstrijden in het verschiet.

Doe mee met de wedstrijd en ontvang 6 maanden gratis De Morgen in de brievenbus.

Je hoeft enkel de juiste krantenkop te raden om kans te maken op dit unieke aanbod t.w.v. € 149,70.

WWI

Herbeleef de grootste veldslagen, internationale conflicten en spraakmakendste gebeurtenissen met het maandelijkse geschiedenismagazine Historia.

Profiteer tijdens de feestdagen van 42% korting op de eerstvolgende 6 nummers en betaal slechts € 25 in plaats van € 43,40.

Je hoeft enkel je adresgegevens achter te laten en een online bestelling te plaatsen. Dit abonnement stopt automatisch na een looptijd van 9 maanden. Veel leesplezier!

geld

Vanwege de BTW-vrijstelling door de EU is investeren in goud een lucratieve belegging.

Vraag nu je gratis adviesgids aan bij Het Belgisch Munthuis en ontdek alle voordelen.

Bestel nu ook je eerste goudstaaf voor € 39. Geheel belastingvrij!

testament gratis gids

Heb jij al eens nagedacht over wie je erfgenamen zijn? Want ook als je er niet meer bent kan je nog meer betekenen dan je denkt.

Door een testament op te maken kan je ervoor zorgen dat je wensen na je overlijden ook uitgevoerd worden. En voor je nabestaanden is het een hele opluchting wanneer alles netjes op papier staat.

Zit je nog met vragen over het opmaken van een testament, schenkingen of nalatenschappen? Vraag dan nu meteen de gratis gids ‘Goed geregeld goed gegeven’ aan.

Je dient enkel je gegevens in te vullen waarna de gids bij je thuis wordt bezorgd.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
de morgen

De laatste nieuwsberichten uit binnen- en buitenland, maatschappijkritische columns en pakkende diepte-interviews. De Morgen laat niets of niemand onberoerd.

Doe mee met de wedstrijd van De Persgroep en maak kans op een lezersabonnement van 6 maanden. Naast de digitale versie ontvang je ook een half jaar de krant in de bus.

Meedoen is simpel. Je hoeft enkel te raden welke antwoorden feit of fabel zijn en vervolgens je contactgegevens achter te laten. Veel succes!Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!