Ga jij steeds op zoek naar de nieuwe daghoroscoop om te zien wat het leven voor jou in petto heeft? Lees dan zeker verder en kom te weten wat de sterren vandaag over jou te zeggen hebben!
 

 

Gratis horoscoop

 

Daghoroscoop

Ram (21 maart t.e.m. 19 april)

daghoroscoop ramRam is het eerste teken van de dierenriem. Kenmerkend voor Rammen is dat ze zeer ondernemend zijn en enthousiast in het leven staan. De Ram loopt dikwijls over van ideeën en brengt die ook graag tot uitvoering. Ze verleggen graag hun grenzen en durven daarbij ook wel eens een risico te nemen. De Ram kan ook koppig zijn en soms kunnen ze wel eens te hoge verwachtingen hebben van anderen en van zichzelf.

daghoroscoop ram

Stier (20 april t.e.m. 20 mei)

daghoroscoop stier De Stier heeft een groot doorzettingsvermogen. Zelfs als anderen willen opgeven, blijft de Stier doorzetten. Stieren hebben behoefte aan regelmaat, ze houden niet echt van verandering. Zekerheid en routine mogen daarom niet ontbreken in hun leven. Ze zijn creatief met veel aandacht voor details. Daarnaast kunnen ze ook wel eens jaloers en bezitterig voor de dag komen als hun bezit in het gedrang komt.

daghoroscoop stier

Tweelingen (21 mei t.e.m. 20 juni)

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Tweelingen hebben een persoonlijkheid met twee kanten. Ze kunnen zich makkelijk aanpassen, maar aan de andere kant kunnen ze ook tegenstrijdig en wispelturig zijn. Voor Tweelingen is het leven één groot feest. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe wendingen. Het nadeel is dat ze zich niet lang op één project kunnen concentreren.

daghoroscoop tweelingen

Kreeft (21 juni t.e.m. 22 juli)

daghoroscoop kreeftDe Kreeft is moeilijk te doorgronden en zit vol tegenstrijdigheden. Langs de ene kant willen ze veiligheid en comfort en aan de andere kant zijn ze steeds op zoek naar avontuur. Kreeften zijn gevoelig en zorgzaam. Ze voelen zich snel verbonden met andere mensen en tonen veel empathie. Wanneer Kreeften last hebben van stress zullen ze zich eerder terugtrekken in hun schulp dan erover te praten.

daghoroscoop kreeft

Leeuw (23 juli t.e.m. 22 augustus)

De Leeuw is het meest dominante en extraverte teken van de dierenriem. Ze hebben een enorme uitstraling en persoonlijkheid. Leeuwen zijn echte leidersfiguren. Ze zijn ambitieus en weten altijd wat ze willen. Andere mensen voelen zich snel aangetrokken tot de Leeuw voor zijn humor en charme. Leeuwen hebben ook negatieve kantjes. Ze kunnen soms arrogant en opvliegend uit de hoek komen.

daghoroscoop leeuw

Maagd (23 augustus t.e.m. 22 september)

Mensen met als sterrenbeeld maagd zijn kritisch, geduldig en gereserveerd. Ze kunnen koel overkomen, maar schijn bedriegt. De Maagd heeft dikwijls een overvloed aan emoties. Wie problemen heeft, kan steeds bij hen terecht. Ze hebben een scherp inzicht en komen meestal met praktische tips om andermans problemen op te lossen. Met hun eigen problemen hebben ze helaas wat meer moeite.

daghoroscoop maagd

Weegschaal (23 september t.e.m. 22 oktober)

Weegschalen zijn sociale mensen en besteden veel tijd aan hun uiterlijk. Ze zien er steeds piekfijn uit, hebben een goede smaak en zijn van nature zachtaardig. Ze hebben een kritische geest en kunnen de dingen steeds op een objectieve manier bekijken. Ze werken graag met andere mensen samen zonder veel in discussie te gaan. Weegschalen houden namelijk niet van conflicten.

daghoroscoop weegschaal

Schorpioen (23 oktober t.e.m. 21 november)

Schorpioenen zijn doorgaans intense mensen met veel extremen. Ze komen soms koel en emotieloos over, maar diep vanbinnen hebben ze een intense passie en een vurige wil. Schorpioenen zijn hebberig en jaloers van aard, maar aan de andere kant kunnen ze ook ontzettend loyaal zijn. Ze zullen een vriendelijk gebaar altijd onthouden en ook steeds iets teruggeven.

daghoroscoop schorpioen
Boogschutter (22 november t.e.m. 21 december)

Boogschutters zijn positief ingestelde mensen. Er komen dan ook dikwijls goede dingen op hun pad. Ze zijn altijd nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen en zullen nooit blijven steken in het verleden. Ze houden niet van gedoe en zullen zich niet snel bemoeien met de plannen van andere mensen. Over gevoelens praten is voor de Boogschutter wat moeilijker omdat emoties een mens kunnen tegenhouden.

daghoroscoop boogschutter

Steenbok (22 december t.e.m. 19 januari)

De Steenbok heeft een stabiele en onafhankelijke persoonlijkheid. Ze zijn zelfverzekerd, betrouwbaar en kalm. Steenbokken zijn harde werkers en ze gaan net zolang door tot hun doel bereikt is. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en ook aan anderen. Ondanks dat ze vaak stil en gereserveerd lijken, kunnen ze enorm grappig uit de hoek komen.

daghoroscoop steenbok

Waterman (20 januari t.e.m. 19 februari)

Watermannen hebben sterke overtuigingen, maar zijn ook eerlijk genoeg om hun ongelijk toe te geven. Ze staan open voor andere zienswijzen en zijn steeds bereid om iets bij te leren. Watermannen zijn sympathiek, origineel, praktisch en intelligent. Ze zijn zeer onafhankelijk ingesteld en aanvaarden moeilijk hulp van anderen.

daghoroscoop waterman

Vissen (20 februari t.e.m. 20 maart)

Vissen zijn echte gevoelsmensen. Ze kunnen de gevoelens van andere mensen dan ook goed inschatten. Ze hebben een grote drang om zich terug te trekken in een droomwereld en hebben soms moeite om in de realiteit te leven. Eens ze zich losmaken uit hun fantasiewereld kunnen ze met hun creatieve talenten grootse dingen bereiken.

daghoroscoop vissen


Tarotkaarten

De Tarot is een eeuwenoud kaartspel dat reeds gespeeld wordt sinds het midden van de 15de eeuw. Het kaartspel bestaat uit 78 kaarten met symbolische beelden zoals de vader, de moeder, de heilige of het speelse kind. Elke kaart heeft een speciale betekenis.
 

 

 

 

 

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen De Grote Arcana en De Kleine Arcana. De Grote Arcana zijn 22 troef- of hoofdkaarten die het belangrijkste gedeelte vormen van de tarot. Zij drukken de belangrijkste fases uit in het leven van de mens.De overige 56 kaarten vormen De Kleine Arcana. Deze kaarten staan voor de kleinere levenslessen die op ons pad komen.

Zit je met een aantal vragen waarop je graag een antwoord wilt? Of wil je meer inzicht krijgen in jezelf? Trek dan gratis een tarot dagkaart.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Rj3Cdpjn7W4


Chinese Horoscoop

Heeft je horoscoop geen geheimen meer voor jou? Ga dan een stapje verder en ontdek je Chinese horoscoop!

De Chinezen maken gebruik van de Chinese dierenriem. Deze bestaat net als bij ons uit 12 tekens: rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond en varken

ratostijgerkonijndraakslang

 

paardgeitaaphaanhondvarken

 

De Chinese dierenriem is echter gebaseerd op jaarlijkse tekens in plaats van maandelijkse tekens. Iedereen krijgt een teken dat wordt toegewezen aan zijn geboortejaar. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die een invloed hebben. Zoals het element, yin en yang, de seizoenen en het uur van de dag.

Elk teken heeft speciale kenmerken en karaktereigenschappen. Kom gratis te weten wat jouw Chinese teken is en welke kenmerken deze heeft.