Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar 100% Terugbetaald?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met 100% Terugbetaald te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Yoplait

Heb jij de Perle de Lait dessertjes al geproefd? Ze zijn heerlijk smeuïg en zacht en bestaan nu ook in vanille smaak. En nog meer goed nieuws, want je aankoop van deze variant wordt tijdelijk 100% terugbetaald dankzij MyShopi.

Je aankoop moet gebeuren bij Carrefour Hyper of Planet, Carrefour Market of Carrefour Market Mestdagh en de terugbetaling geldt enkel voor de eerste 4.200 aanvragen.

Je aanvraag indienen verloopt vlot: stuur een foto van je kassaticket door, voer de barcode in en laat je gegevens achter. De actie is beperkt tot 1 terugbetaling per kassaticket, persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Yoplait

Mogen je kinderen eindelijk terug naar school? Of zijn ze toch nog even gedoemd om in hun ‘kot’ te blijven? Hoe het ook zit, verwen ze af en toe met een lekkere en gezonde snack van Yoplait Kids. Tijdelijk wordt je tweede aankoop van een product naar keuze volledig terugbetaald via MyShopi.

Je hebt de keuze uit Mini Yop 8×100 gram, P’tit Yop 6×180 gram en Petits Filous Tubs 12×37 gram. De actie is bovendien geldig in eender welke Belgische winkel.

Je aankoop moet wel ten laatste op 14 juni gebeuren en de actie kan voortijdig stopgezet worden als de limiet van 2.500 deelnames bereikt is.  Upload een scan of foto van je kassaticket, voer de barcode op het product in en vul het formulier in om terugbetaald te worden.

Always Boutique

Tijdelijk krijg je je aankoop van broekjes of verbanden van Always Discreet Boutique 100% terugbetaald.

Je aankoop dient hiervoor wel bij een Delhaize of AD Delhaize winkel te gebeuren én je hebt de originele bon van de actie nodig. Deze vind je normaal terug bij de display van het artikel of op een speciale stand.

De actie loopt tot 5 juni en je aanvraag moet voor 22 juni gebeuren en dit met het originele kassaticket waarop je de datum en het bedrag van je aankoop omcirkelt. Vergeet ook de originele bon samen met je gegevens niet mee te sturen.

gilette

Meer dan 40 miljoen vrouwen wereldwijd gebruiken dagelijks Gillette Venus. De scheermesjes die zorgen voor een comfortabel en zijdezacht gevoel.

Koop nu één van de deelnemende Gillette producten en vraag meteen je 100% terugbetaling aan via het online webformulier.

Eens je deelname goedgekeurd is, ontvang je het aankoopbedrag binnen de 6 weken terug op je rekening.

Danone Spread 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 04/05/2020 100% Terugbetaald

Danone Spread

Tot 14 mei krijg je jouw aankoop van een vlootje verse kaas Danone Spread volledig terugbetaald. Dit geldt voor een verpakking Natuur of Basicilum en Bieslook.

Je kan je cashback via onderstaande link aanvragen. Via WhatsApp ontvang je een unieke cashback code. Klik meteen door op de link om je gegevens in te vullen en een foto van je kassaticket door te sturen.

Je moet hiervoor wel de Danone Spread aankopen bij Colruyt, Spar, Okay, Makro, Intermarché, Match, Cora, Alvo of Auchan.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

We zijn er weer met de 100% terugbetaalde acties bij Carrefour Hypermarkten!

Welke producten nemen deze keer deel? Vaste gezichtszeep, yoghurt met ananas en kokos en grenadine siroop. Je krijgt deze producten volledig terugbetaald in bonuspunten. Het enige wat je nodig hebt, is je bonuskaart.

Opgelet: één stuk van elk product per bonuskaart, per gezin en per fysieke aanwezigheid bij aankoop van min 15 euro. De actie is enkel vandaag (7 mei 2020) geldig.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Winkelkar

Deze week geen 100% terugbetaald aanbiedingen bij Carrefour Hyper en Planet op donderdag omwille van OLH Hemelvaart en de bijhorende sluitingsdag, maar geen paniek, de actie wordt gewoon verplaatst naar vrijdag 22 mei.

Je krijgt de volgende 3 producten voor net geen € 10 volledig terugbetaald in bonuspunten:

  • Spa Duo niet-bruisende limonade met aardbei/watermeloen smaak (€ 6,25)
  • IJslandse stijl natuur Skyr Light & Free van Danone (€ 1,95)
  • Wattenstaafjes van Carrefour Bio (€ 1,49)

De actie is beperkt tot één stuk van elk product per bonuskaart, per gezin en bij een minimum aankoopbedrag van € 15. De actie is enkel geldig op vrijdag 22 mei.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Nooit meer bloedend tandvlees tijdens het poetsen met Parodontax!

Als je voor 6 april je Parodontax FreshHerbal Twist of Herbal aankoopt, krijg je hem volledig terugbetaald!

Het enige dat je moet is je gegevens en je rekeningnummer invullen voor 20 april 2020 om van je terugbetaling te genieten!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Goed nieuws voor vrouwen op 1 april 2020 en nee, het is geen grap!

De maximumleeftijd voor de tegemoetkoming van anticonceptie wordt opgetrokken van 20 naar 25 jaar. Verder wordt de leeftijdsgrens voor de tegemoetkoming van de morning-afterpil van 21 jaar, wordt geschrapt. Deze wordt volledig gratis of zal minder dan 1 euro kosten, ongeacht de leeftijd.

Deze maatregel maakt deel uit van het budget van de gezondheidszorg voor 2020, dat eind vorig jaar werd goedgekeurd.

Rol PMD-zakken 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 23/03/2020 100% Terugbetaald
Rol PMD zakken

Hamsteren is in deze Corona-tijden uit den boze, maar 2 flessen Tropicana kan je zeker meenemen uit de winkel. Zorg ervoor dat je tegelijk een rol PMD-zakken aankoopt en die rol wordt uiteindelijk volledig terugbetaald.

Via de website van Hashting kan je een code per sms of een cashback link via WhatsApp aanvragen. Klik meteen door op deze link om je gegevens achter te laten en een foto van je kassaticket door te sturen.

De actie loopt nog tot 5 april 2020 en is beperkt tot de eerste 8000 aanvragen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Er staat weer een fantastische volledig terugbetaalde actie klaar bij Aoste!

Alle veggie producten krijg je nu 100% terugbetaald! Toch nog een beetje goed nieuws in deze stressvolle tijden.

Deze actie is geldig tot en met 12 april 2020, dus rep je naar je favoriete winkel en profiteer ervan!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het is weer zo ver, bij Carrefour Hypermarkten krijg je enkel vandaag 4 producten 100% terugbetaald in bonuspunten!

De actie is geldig voor volgende producten:

  • Schuursponzen zonder krassen Grafix Vileda (€ 3,05)
  • Gehakte gepelde tomaten met uien en fijne kruiden  Carrefour (€ 0,69)
  • Cup Cécémel (€ 1,89)
  • Fruit Shoot Hydro Appel/framboos Teisseire (€ 2,03)

Ga snel langs een Carrefour Hypermarkt, want de actie is enkel vandaag (19 maart 2020) geldig!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
hygiëne kit

Het coronavirus heerst momenteel in het land, maar jij kan je beschermen! Met een hygiëne kit voor slechts € 1 maak je al heel wat minder kans om het virus op te lopen. De perfecte manier om je te beschermen dus.

Hoe werkt het? Je registreert je op de site en vult je gegevens in. Je betaalt slechts € 1 voor de registratie. Daarna kan je gebruik maken van de 72-uur lange welkomstaanbieding.

Je bestelt de kit met masker, ontsmettingsmiddel en meer voor € 25. De kit wordt gratis bezorgd! Als je je dan binnen de 3 dagen weer uitschrijft, krijg je het bedrag van de kit terugbetaald. Jij kiest zelf of je ingeschreven wil blijven of niet.

Bescherm je snel tegen het virus en bestel jouw mondhygiëne kit. 

Het lijkt ons straf dat je Head & Shoulders product van de vorige actie al op is, maar een extra bus shampoo en conditioner kan nooit kwaad zeker?

Rep je dus naar je dichtstbijzijnde Carrefour Hypermarkt, koop er Head & Shoulders en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Voor meer informatie en voorwaarden zie de bon in de winkel.

Deze actie is geldig tot en met 23 maart 2020.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Carrefour

In de Carrefour Hypermarkten hebben ze de smaak weer te pakken! Net als vorige week worden er ook nu 3 producten volledig terugbetaald in bonuspunten.

Je mag deze 3 producten dus zeker niet in je kar vergeten leggen:

  • Belgische ketchup Brussels Ketjep (€ 3,81)
  • Crackers naturel ParoVita LU (€ 2,45)
  • Kefir haver en walnoot Campina (€ 1,19)

De actie is beperkt tot één stuk van elk product per bonuskaart, per gezin en bij een minimum aankoopbedrag van 15 euro. De actie is enkel geldig op donderdag 14 mei.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!