Ben je op zoek naar gratis staaltjes?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis staaltjes
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis staal SEDIPLUS Sleep Forte

Ben jij al niet de gemakkelijkste slaper? En heeft de aanpassing naar het zomeruur ook geen goed gedaan aan je nachtrust? Probeer dan nu gratis de SEDIPLUS Sleep Forte tabletten. Deze bevorderen een natuurlijk kwalitatieve slaap. Vul het formulier in om je staaltje thuis te ontvangen. De tabletten van SEDIPLUS zijn samengesteld uit extracten van... Lees verder »

Ontvang een gratis SEDIPLUS Sleep Forte sample »

Gratis staaltje zonnebrand La Roche-Posay

De eerste zon heeft zijn intrede niet gemist! En ook bij die eerste zonnestralen is het al belangrijk om je voldoende te beschermen bij langdurige blootstelling aan de zon. Met de Anthelios Onzichtbare Fluide SPF50+ zonder parfum zit je zeker goed. Deze zonnebrand werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Daarnaast is het ultra-resistent voor... Lees verder »

Claim je gratis staaltje van La Roche-Posay via facebook »

Gratis staal Biotherm Blue Pro-Retinol dagcrème

Met de Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream haal je aan anti-aging gezichtsverzorgingsproduct in huis. Maar voor je het effectief aankoopt, vraag je best eerst een gratis staaltje aan. De lichte retinolcrème hydrateert de huid en voorziet deze van belangrijke voedingsstoffen die zorgen voor een jonger ogende teint. Op die manier wordt de huidskleur ook egaler.... Lees verder »

Krijg je Biotherm staaltje thuisgestuurd »

Gratis Babyboom pakket met pyjama van Noukie's

Je bent zwanger of net bevallen? Proficiat en geniet vooral van deze prachtige tijd! Babyboom laat jullie alvast mee genieten met een uitgebreid zwangerschapspakket dat je volledig gratis kan aanvragen. Deze tas zit boordevol verrassingen die je tijdens de zwangerschap en erna zullen verblijden. Niet alleen interessant advies om je zwangerschap goed door te komen,... Lees verder »

Ontvang je gratis zwangerschapspakket »