Ben je op zoek naar gratis diensten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis diensten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Vergelijk gratis alle ziekenfondsen in België

Het aanbod van mutualiteiten is zo groot in België, dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Met deze gemakkelijke tool van Mijn Offertes.be kun je nu gemakkelijk en volledig gratis alle ziekenfondsen met elkaar vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de kosten, de aangeboden diensten, uitkeringen en vergoedingen met... Lees verder »

Start met vergelijken »

Gratis: 1 jaar EXTRA garantie dankzij MyWay

Op zoek naar een wagen, maar is een nieuw model een beetje buiten je budget? Ga dan voor een gecertificeerde tweedehandswagen! Zo ben je gegarandeerd van een kwaliteitsvolle wagen voor een geweldig prijsje! Bij MyWay kun je de beste certified used cars vinden. En om jou helemaal te overtuigen, krijg je momenteel 1 jaar extra garantie, helemaal gratis.... Lees verder »

Bekijk de beschikbare wagens »

Gratis 64 winterse wandelingen van Libelle

Geen zin om in de vakantie de drukte van kerstmarkten, pretparken, overvolle bioscoopzalen en speeltuinen op te zoeken? Gelijk heb je! En gelukkig zijn er nog voldoende (gezonde) alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke winterwandeling? Bij Libelle hebben ze maar liefst 64 wandelroutes voor de winter bij elkaar gezocht zodat jij samen met... Lees verder »

Maak je keuze uit de vele winterse wandelingen »

Verstuur gratis 3 gepersonaliseerde kerstkaarten

Ga snel op zoek naar één of meerdere foto’s om op je gepersonaliseerde kerstkaartjes te zetten! Dankzij Femmes d’Aujourd’hui kan je tijdelijk 3 gepersonaliseerde kerstkaarten helemaal gratis versturen. Je moet er wel snel bij zijn, want de actie loopt af op 13 december middernacht. Moest je het nog niet hebben, is het enige wat je... Lees verder »

Wie verras jij met een gepersonaliseerde kerstkaart? »

Gratis Horta hondenwandelzoektocht met goodiebag

De herfst is begonnen, wat betekent dat je de laarzen, wandelschoenen en fluo vestjes weer kan bovenhalen. En ook dat je opnieuw kan meedoen aan de jaarlijkse hondenwandelzoektocht van Horta! Schrijf je hiervoor in voor 5 november op de actiepagina van Horta. Kies de winkel waar je je wandelpakket gaat afhalen en waar jouw wandeling... Lees verder »

Schrijf je in voor de hondenwandelzoektocht van Horta »

Gratis robotstofzuiger bij proefabonnement Test Aankoop

Heb jij ook zo’n hekel aan stofzuigen? Goed nieuws, want met dit gadget hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Bij een proefabonnement van Test Aankoop krijg je namelijk een robotstofzuiger gratis als welkomstcadeau. Nog geen lid van Test Aankoop? Dit is het perfecte moment om hun exclusieve diensten te ontdekken. Voor slechts € 2 kan je 2 maanden lang... Lees verder »

Haal je gratis robotstofzuiger in huis »

Gratis cultuurtickets bij De Standaard

De Standaard schenkt je 16 dagen lang gratis cultuurtickets. Op de toepasselijke ACCU-pagina lees je hoe je jezelf kan opladen met cultuur. Tot en met 23 september kan je in de app van De Standaard een gratis ticket claimen voor één van de voorgestelde expo’s in La Boverie Luik, Fort Napoleon in Oostende of Wiels... Lees verder »

Kies je gratis cultuurtickets of kortingen bij De Standaard »