Ben je op zoek naar niet kiezen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over niet kiezen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis verzilverde postzegel van Koning Filip

Koning Filip viert dit jaar zijn tiende verjaardag op de troon. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Tijdelijk kan je de gelimiteerde verzilverde postzegel van Koning Filip gratis aanvragen. Ook ontvang je een Certificaat van Echtheid en luxe verzamelverpakking. Deze unieke postzegel is populair onder verzamelaars, wees er dus snel bij want OP=OP. Enkel de... Lees verder »

Vraag de gratis postzegel aan »

Gratis alle winkelfolders van heel België op 1 plek

Ben jij een koopjesjager maar moet je altijd eindeloos zoeken je promoties? Droom jij van een vaste plek waar je alle acties kan bekijken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met winkelfolders.be krijg je alle folders gratis van jouw favoriete winkels op 1 plek. Je kan de huidige promoties maar ook de promoties van... Lees verder »

Bekijk hier gratis alle winkelfolders »
Actie afgelopen

Spaar zegels en ontvang 5 gratis producten bij SPAR

Boodschappen doe je elke week! Doe ze deze week bij SPAR, want je kan 5 gratis producten ontvangen. Per aankoopschijf van € 5 krijg je een zegel, heb je 25 zegels op je spaarkaart dan krijg je 5 gratis producten! Kies jij voor ketchup, rijst, ontbijtgranen, chocolade, wafels, olijfolie, mayonaise of 5 van de vele... Lees verder »

Ontdek de deelnemende producten »
Actie afgelopen

Gratis simulatie voor je autoverzekering bij AG insurance

Pech op de baan of een ongeval? Leuk is anders. De juiste autoverzekering op maat zorgt dat je zonder zorgen de weg op kan in binnen- en buitenland. De verzekering van AG Insurance is perfect aangepast aan jouw profiel, type wagen en aantal kilometers dat je jaarlijks aflegt. Bovendien rijd je gratis met een vervangwagen tijdens... Lees verder »

Start je gratis simulatie »
Actie afgelopen

Vraag jouw gratis Vlaamse premiegids aan

Ben je aan het bouwen of verbouwen en wil je graag genieten van de premies, maar kan je door het premiebos de bomen niet meer zien staan?   De Vlaamse Premiegids is uitgebracht door uwgratisgids.be. Deze gids is een handige bundel waar alle bestaande premies in Vlaanderen in terug te vinden zijn. U vindt er alle informatie over... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Dvd-box 'Temptation Island: The Best Of'

Temptation Island is de laatste jaren een echte hype geworden. Iedere twintiger en dertiger heeft tenminste 1 reeks op de voet gevolgd. Was jij ook fan van dat decadente maar toch zeer entertainende programma? Je kan nu de dvd-box ‘Temptation Island: The Best Of’ winnen! Daarin zijn de beste Temptation Island afleveringen van de afgelopen... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis testrit met de BMW Gran Turismo

Is het tijd om een nieuwe wagen aan te schaffen? Kies voor de BMW 5 Series Gran Turismo, één de meest luxueuze auto’s van het moment. Benieuwd? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefrit en oordeel zelf! Vul snel je naam en adres in. Eerstdaags neemt je BMW-dealer contact met je en kan je een... Lees verder »

 »