Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

2 maanden gratis woningverzekering

Aanbieding afgelopen 15/04/2020 Geld besparen, Gratis Diensten
Woonverzekering

Het is in tijden als deze dat we beseffen hoe belangrijk ons huisje net is. Een goede woonverzekering is daarom van cruciaal belang om een veilige plaats te bieden voor jou en je familie. Met een woonverzekering Cocoon van DVV kan je op beide oren slapen en hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten!

Tot eind april kan je profiteren van 2 maanden volledig gratis op deze verzekering. Wist je dat je woningverzekering zelfs gratis is voor de eerste 6 maanden als je voor het eerst op eigen benen staat? De Cocoon verzekering dekt bovendien niet enkel brand, maar ook water-, storm- en hagelschade, glasbreuken, enzovoort.

En er is meer… Niet alleen je huis en inboedel zijn gedekt, ook gehuurde vakantiewoningen of studentenkamers. Zelfs zonnepanelen en afsluitingen zijn verzekerd! Benieuwd naar je maandelijkse premie? Vul het online formulier in en vraag een gratis prijsvoorstel!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!