Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

2 maanden gratis woningverzekering

12/09/2018 Geld besparen, Gratis Diensten
cocoon woonverzekering gratis offerte

Zijn jullie net verhuisd of gewoon net beseft dat je eigenlijk niet verzekerd bent? Een goede woningverzekering is van cruciaal belang om onvoorziene kosten te vermijden. Met een verzekering Cocoon van DVV kan je op beide oren slapen!

Van deze verzekering geniet je nu tijdelijk 2 maanden volledig gratis. Vraag een gratis offerte aan en ontdek wat je maandelijkse bijdrage zou zijn!

De Cocoon verzekering dekt niet enkel brand, maar ook water-, storm- en hagelschade, glasbreuken, enzovoort. En er is meer… Niet alleen je huis en inboedel zijn gedekt, ook gehuurde vakantiewoningen of studentenkamers. Zelfs zonnepanelen en afsluitingen zijn verzekerd. Vragen? De consulenten van DVV staan je bij met raad en daad.

Benieuwd naar je maandelijkse premie? Vul het online formulier in en vraag een gratis prijsvoorstel!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!