Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

40% korting op fotokaarten en mokken van Albelli

Aanbieding afgelopen 28/12/2018 Kortingsbonnen, Kortingscodes
albelli korting op fotokaarten

Oudejaar, Nieuwjaar, late kerstfeestjes met familie of vrienden, het zijn drukke (feest)dagen. Zoek jij nog een cadeau voor iemand?

Wat denk je van een gepersonaliseerde mok of een fotokaart? Bij Albelli kan je nu profiteren van 40% korting op beide cadeaus.

Met de promotiecode KAART40BE krijg je je korting op de fotokaarten van Albelli. Om te profiteren van je korting op de mokken van Albelli dien je de code SV40MOK te gebruiken.

Ontwerp met de eenvoudige tool jouw kaartje of tas. Je kan sjablonen, kaders en filters toevoegen naar eigen voorkeur. Zo maak je er een extra persoonlijk geschenk van.

De promotiecodes zijn geldig t.e.m. 31 december 2018.  Profiteer er dus snel van want nadien betaal je weer het volledige bedrag!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!