Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Android Smartphone of smartwatch voor maar € 2

Aanbieding afgelopen 15/03/2019 Gratis Producten, Technologie
Testaankoop smartphone

Het is Internationale Consumentendag! De dag waarop de keuzes en het gedrag van de consument centraal staan! Consumentenorganisatie Test Aankoop pakt daarom weer uit met een ongelofelijke stunt!

Voor slechts € 2 krijg je de Test Aankoopmagazines 2 maanden lang én een van deze waardevolle geschenken in de bus. Bovendien kan je nadien je abonnement gewoon stopzetten, of verder zetten aan een tijdelijk uitzonderlijk lage prijs!

Je kan zelf kiezen welk geschenk je graag ontvangt, een Android smartphone of een smartwatch!

De smartphone draait op het Android 7-besturingssysteem, heeft een 5″ HD-scherm en kan maar liefst 2 simkaarten bevatten. De camera achteraan heeft 8 MP, die vooraan 5 MP. En uiteraard kan je er al je favoriete apps uit de Google Play store op installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Snapchat en keuze uit miljoenen andere.

De smartphone heeft een lcd-touchscreen en is compatibel met Android telefoons om pushnotificaties door te sturen via bluetooth 3.0. Ook hier kan je alle Android apps installeren die beschikbaar zijn voor smartwatches.

Naast de geschenken die je mag houden, levert dit proefabonnement van Test Aankoop je heel wat extra voordelen op. Als consument ben je bij Test Aankoop in goede, veilige handen. Zo kan je rekenen op de hulp van een team van 50 advocaten bij juridische kwesties. Denk aan een probleem met een webwinkel of een schadegeval. Bovendien krijg je 2 maanden gratis toegang tot het digitale archief met alle vorige magazines en productvergelijkingen, een schat aan informatie.

Niet twijfelen, doen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (7)

 • Linda schreef:

  Ik ben al heel lang lid ik vraag mij af waarom wij dit niet krijgen.

  • Ruben schreef:

   Beste
   Dit is een welkomstgeschenk en dus enkel geldig voor nieuwe abonnees. De promotie is een initiatief van Test Aankoop zelf.
   Mocht je verdere vragen of klachten hebben rond deze voordeelactie, raden we je aan rechtstreeks contact met de consumentenorganisatie op te nemen.
   Gelukkig kan je wel nog steeds van de vele andere voordelen van Test Aankoop genieten.
   Vriendelijke groet

 • hataratkelo schreef:

  Ontzettend mooi! En veel kleuren voor deze prijs

 • Geert schreef:

  Haha test oplichting abbo aangegaan en nooit iets onvangen de boekjes en de rekening wel maar de rest

  • Ruben schreef:

   Beste
   Als je het magazine hebt ontvangen en ook betaald hebt, volgt het welkomstcadeau ongetwijfeld nog. Dit kan enkele dagen in beslag nemen.
   Andere deelnemers ontvingen hun welkomstcadeau wel degelijk dus het jouwe is vast en zeker ook onderweg.
   Test Aankoop is een consumentenorganisatie die de rechten van de klant verdedigt, ze zullen je dus zeker niet teleurstellen.
   Mocht je je toch zorgen maken, raden we je aan de klantendienst van Test Aankoop rechtstreeks te contacteren.
   Vriendelijke groeten van het gratis.be-team

   • chr van essche schreef:

    hier hetzelfde geval, liet mij inschrijven eind december 2017 met belofte 2 mnd gratis en een smartphone – februari kon ik reeds betalen en heb nooit de phone gekregen – reclameerde reeds 2 keer

    • Chloe schreef:

     Beste,

     Er gaat vermoedelijk af en toe iets mis bij Test-Aankoop zelf. Ik kan je alleen maar aanraden met hen contact op te nemen. Als makers van gratis.be kunnen wij hier weinig aan doen, vrees ik.

     Vriendelijke groeten van het gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!