Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Aqualibi gratis voor Walibi-bezoekers

Aanbieding afgelopen 15/07/2014 Gratis bij aankoop, Kortingen, Kortingscodes

Het snertweer van de laatste weken heeft de pretparken zeker geen goed gedaan. Vorige week dinsdag al moest Walibi het park vroegtijdig sluiten door de aanhoudende regen.

De bezoekers kregen toen alvast een gratis herbezoekkaart ter compensatie. Maar nu heeft Walibi beslist om nog een stapje verder te gaan.

Om er zeker van te zijn dat het geen weer geen spelbreker meer kan zijn voor de Walibi-bezoekers, mag iedereen op vertoon van zijn Walibi-ticket gratis naar Aqualibi in de maand juli!

Als je je tickets bestelt met de actiecode TOPHITS, betaal je voor alle volwassenen het kindertarief en spaar je zo nog eens 5 euro per ticket uit.

Tel maar eens uit: gratis naar Aqualibi én 5 euro korting op je ticket! Ik zou niet twijfelen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!