Is jouw huis gebouwd of gerenoveerd tussen 1950 en 1990? Dan is de kans heel groot dat er asbest in jouw woning is verwerkt.

De kankerverwekkende stof werd pas vanaf 2003 verboden in België bij het bouwen van huizen. Intussen zijn de gevaren ervan welbekend. Het inademen van de losgekomen vezels kan erg schadelijk zijn voor je gezondheid.

Het grootste gevaar schuilt in verweerd of verouderd asbest, zoals in versleten golfplaten. Het is trouwens ook bij wet verboden om asbest zelf te verwijderen. Het breken, bewerken, beschadigen of reinigen van asbest kan dan ook vreselijke gevolgen hebben voor je gezondheid.

Laat er daarom een expert gratis naar kijken en de schade opmeten. Na de grondige analyse volgt een volledig vrijblijvend prijsvoorstel.

De schadelijke stof is niet altijd visueel waarneembaar. Als je niet zeker bent over de aanwezigheid van asbest in jouw woning, wordt aangeraden om een professional de situatie te laten inspecteren.

Dat kan nu dus volledig gratis met de Asbestdokter. Een keer de problemen in kaart gebracht zijn, is het volledig aan jou om te beslissen of en hoe je ze oplost.

Zo weet je waar jij en jouw huis aan toe zijn.