Een glas wijn, een heerlijk eenvoudig aperitief, lekker bij de maaltijd of om op mooie avonden bij weg te dromen... Smakelijk bij zowat elke gelegenheid dus!

Nog een voordeel: wijn gaat jaren mee. Tijd om je slag te slaan dus bij Carrefour Market, waar nu het Ontdekkingsfestival loopt, inclusief kortingen en gratis flessen. Tijdens dit festival voor fijnproevers stelt Carrefour Market het uiteenlopende assortiment voor, met zowel nieuwe smaakmakers als echte klassiekers.

En naast expertise biedt Carrefour vooral bijzondere kortingen aan. Hieronder enkele van de voordeligste promoties...

Bij aankoop van 3 flessen bordeaux van Château Les Graves de Cau krijg je er maar liefst 3 gratis bovenop, waardoor je € 25,50 bespaart. Liever een wijntje uit het zwoele Italië? Bij aankoop van 2 flessen Veneto Amicone, omschreven als een wijn voor elk moment, krijg je de derde fles gratis. Hierdoor steek je € 11,09 in je zak.

Of wat denk je van de bekroonde Château Tour Du Roc? Deze Haut Médoc won de prestigieuze Concours Mondial van Brussel. Bij aankoop van 2 flessen krijg je ook weer een derde gratis, dat levert jou € 10,99 op.

Drink je ook graag eens een frissere witte wijn? Keuze te over! De sommeliers van Carrefour kiezen er bijvoorbeeld de Portugese Quinta De Curvos uit, gemaakt van de Loureiro, een typische druif uit de wijnstreek Vinho Verde. Bij aankoop van 2 flessen van deze kwaliteitswijn krijg je een derde gratis: wat voor jou een verschil van € 9,99 betekent. Hetzelfde voordeel behaal je bij aankoop van 2 flessen Pinot Gris van Jean Murbach, een lichte en smakkelijke tafelwijn.

En om het feest compleet te maken: champagne! De mooiste aanbieding op bubbels is ongetwijfeld die op de Brut van Charles Lafitte: 1 fles kopen, 1 gratis. Waardoor je zomaar net geen € 40 bespaart!

Het ontdekkingsfestival loopt van 6 t.e.m. 24 september 2017.