Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Culturele tickets bestellen met gratis applicatie Tiqets

04/09/2019 Gratis Diensten, Kortingscodes, Technologie, Vakantie, Vrijetijdsbesteding
Tiqets toegangstickets

De gouden tip is je toegangstickets vroegtijdig via de computer bestellen, om zo weinig mogelijk tijd te verspillen. Vind je dit moeilijk om voldoende op voorhand te beslissen waar je heen wil, ben je iemand die graag op het laatste moment beslist of ben je je tickets vergeten kopen?

Dan biedt de gratis smartphone applicatie Tiqets jou de oplossing. Je kan tickets bestellen op iedere plek en elk moment, waarna ze meteen worden geleverd via je gsm.  Zelfs ‘skip the line’ pasjes zijn er te koop. Betaal de toegangskaartjes makkelijk en snel via de Android en iOS app en gebruik ze offline.

Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde en meest interessante bezienswaardigheden met de leuke extra mogelijkheid om via de app de omgeving te ontdekken op kaart. Op deze manier maak het beste van je cultuurtrip.

Bestel je toegangstickets voor culturele musea en attracties waar en wanneer je maar wel om de leukste monumenten en gebouwen te bezoeken.

Gebruik nu de kortingscode GRATIQ05 en krijg 5% extra korting bij het bestellen van je tickets via de Tiqets app tot eind oktober.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen