De gouden tip is je toegangstickets vroegtijdig via de computer bestellen, om zo weinig mogelijk tijd te verspillen. Vind je dit moeilijk om voldoende op voorhand te beslissen waar je heen wil, ben je iemand die graag op het laatste moment beslist of ben je je tickets vergeten kopen?

Dan biedt de gratis smartphone applicatie Tiqets jou de oplossing. Je kan tickets bestellen op iedere plek en elk moment, waarna ze meteen worden geleverd via je gsm.  Zelfs ‘skip the line’ pasjes zijn er te koop. Betaal de toegangskaartjes makkelijk en snel via de Android en iOS app en gebruik ze offline.

Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde en meest interessante bezienswaardigheden met de leuke extra mogelijkheid om via de app de omgeving te ontdekken op kaart. Op deze manier maak het beste van je cultuurtrip.

Bestel je toegangstickets voor culturele musea en attracties waar en wanneer je maar wel om de leukste monumenten en gebouwen te bezoeken.

Gebruik nu de kortingscode GRATIQ05 en krijg 5% extra korting bij het bestellen van je tickets via de Tiqets app tot eind oktober.