Heb jij ook een zolder vol spullen die je niet meer gebruikt of is je huis dringend toe aan een grote opkuisbeurt? Geen probleem! De kringwinkel komt deze spullen met veel plezier gratis bij jou ophalen.

Superhandig als je bijvoorbeeld oude meubels kwijt wilt die niet in je auto passen of als je kasten uitpuilen met speelgoed, maar je kinderen allang het huis uit zijn.

Alle zaken zijn namelijk welkom. Dat kan gaan van boeken tot keukengerief, sportartikelen, kledij,.. enzovoort. De enige voorwaarde is dat je spullen nog in goede conditie zijn en dat ze dus nog perfect gebruikt kunnen worden door iemand anders. Elektronisch apparaten en fietsen mag je ook meegeven, zelfs als ze stuk zijn.

Om de ophaling van je spullen vlot te laten verlopen, zet je ze best gedemonteerd klaar op de benedenverdieping. Ook is het aan te raden om kleine dingen goed te verpakken zodat ze niet beschadigd kunnen raken.

Een afspraak maken kan heel snel en eenvoudig door te surfen naar www.dekringwinkel.be. In de zoekrobot vul je jouw gemeente in om op die manier je plaatselijke kringwinkel te contacteren of je kan ook altijd bellen naar het ophaalnummer 070 222 002.