Met de app van Promolife kan je op geregelde tijdstippen de terugbetaling van producten aanvragen. Zo krijg je momenteel je aankoop van Dixan nooit meer sorteren 100% terugbetaald in drie winkels.

Goed nieuws voor diegenen die geen smartphone hebben, want je kan in in elke winkel ook per post meedoen. En het gaat telkens om drie verschillende postbusnummers, dus je kan gewoon aan de drie acties deelnemen! Je vindt alle informatie op de actieformulieren die je bij Carrefour Market, Mestdagh, Intermarché, AD of Proxy Delhaize terugvindt.

Opgelet, het aantal terugbetalingen is gelimiteerd. Check dus voor je aankoop even op de app of je aanvraag nog aanvaard zal worden!

Het principe is eenvoudig: scan de barcode van het aangekochte product, maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar) en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld  al op je rekening.

Winkel: Carrefour Market / Mestdagh / Intermarché / AD of Proxy Delhaize

Geldig tot: 13/07/2014 bij Carrefour Market of Mestdagh, tot 08/07 bij Intermarché en tot 16/07 bij Delhaize of telkens totdat het maximum van 1.000 aanvragen bereikt is.

Vanaf nu is het voorgoed voorbij met het sorteren van je vuile was. Witte, gekleurde, bonte was, steek het allemaal same in de wasmachine en gebruik het revolutionaire wasmiddel Dixan nooit meer sorteren!

Je dient je aanvraag in te dienen voor 17/07/2014 of eerder afhankelijk van de winkel waar je je aankoop doet.

Product: Dixan nooit meer sorteren

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, GSM nummer en bankrekeningnummer.