Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Download de gratis Houseparty app

27/03/2020 Gratis Diensten, Vrijetijdsbesteding

Ben je al mee met dé nieuwe app van het moment? Houseparty is de naam!

De app zorgt voor een directe online verbinding met je vrienden. Je kan het vergelijken met een echt feestje dat je thuis organiseert, er lopen non-stop mensen binnen en buiten. Iedereen ziet wie er binnenkomt en je kan ook zelf zomaar ‘binnenlopen’.

Bovendien kunnen jullie samen spelletjes spelen! Maximaal acht mensen kunnen tegelijkertijd een videochat houden en als de ‘deur’ naar een feestje niet is vergrendeld, kunnen zelfs vrienden van vrienden binnenlopen en deelnemen aan het gesprek. Zo leer je zelfs in lockdown nieuwe mensen kennen! Waar wacht je nog op?


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!