Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Drink meer water en bespaar met een SipWell waterkoeler

Aanbieding afgelopen 02/06/2017 Gezondheid/verzorging

Voldoende water drinken is belangrijk. Water zorgt voor de absorptie van voedingsstoffen, het geeft je energie en het is essentieel om ziektes te voorkomen.

Heb je er al eens aan gedacht om een waterkoeler te installeren? Ze zijn niet alleen nuttig op kantoor, maar ook in je eigen huis.

Je spaart er een heleboel plastic flessen mee uit wat goed is voor het milieu. Je hoeft niet meer met zware flessen te sleuren en je bent geneigd om meer water te drinken.

Bovendien hebben de waterkoelers van SipWell een mooi design zodat ze in elk interieur passen en over de levering hoef je je ook geen zorgen te maken. SipWell levert het water namelijk gratis aan huis.

Nog tot en met 30 juni 2017 krijg je 3 maanden gratis water als je een SipWell waterkoeler in huis haalt.

Wil je graag nog meer voordelen ontdekken? Vraag dan volledig vrijblijvend en gratis een prijsofferte aan.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!