Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

€ 250 korting en 1 jaar gratis zout bij waterverzachter

Aanbieding afgelopen 03/02/2020 Financieel, Geld besparen

Zelf nog niet de tijd gehad om naar Brussel af te zakken voor de 61ste editie van Batibouw? Niet getreurd, want iedereen profiteert mee van de te gekke Batibouw deals.

Geniet van € 250 korting bij de aankoop van je nieuwe waterverzachter en ontvang één jaar gratis zout. Bovendien wordt jouw gloednieuwe waterverzachter gratis geleverd en geïnstalleerd.

Een waterverzachter is een godsgeschenk voor jouw energierekening. Door de ontharding van het water ga je kalkaanslag tegen en gaan je huishoudtoestellen langer mee! Profiteer mee van deze superdeal!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!