Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Glamour Day! 20% korting in tal van winkels in België

Aanbieding afgelopen 06/04/2019 Kortingen
glamour day

Vandaag is het Glamour Day! Twee keer per jaar kan je op die dag profiteren van kortingen in heel wat kleding-, schoenen- en andere winkels in België, maar ook in Nederland.

Koop het aprilnummer van het tijdschrift Glamour en toon het in de deelnemende zaken. Je kan dan genieten van 20% korting op al je aankopen!

Geen zin of tijd om naar de winkelstraat te snellen, geen probleem. Je kan ook je voordeel doen via de websites van de deelnemende winkels. Toppers als Hunkemöller, Kruidvat en H&M doen mee.

Ontdek op de website goedkoop.be welke winkels deelnemen en geniet van een dagje ongeremd shopplezier!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!