Voor heel veel mensen is het internet de laatste jaren hun favoriete plek geworden om er aankopen te doen. Op een snelle en eenvoudige manier van overal waar je bent jouw favoriete artikelen bestellen via smartphone of computer, makkelijker kan bijna niet.

Maar het gemak van online shoppen is niet de enige reden waarom dit de laatste jaren zo populair geworden is. Wie vaak online winkelt zal het ongetwijfeld beamen: online shop je vaak goedkoper. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om van een extra korting te genieten wanneer je online winkelt. Een van die manieren is door een gratis kortingscode te gebruiken. 

Wat is een kortingscode? 

Mensen die regelmatig online winkelen, zijn ongetwijfeld vertrouwd met het gebruik van kortingscodes. Maar voor mensen die nog nooit gehoord hebben van een kortingscode, is het eigenlijk vrij eenvoudig uit te leggen. Webshops geven vaak zelf een kortingscode uit, om zo hun klanten of bezoekers een extra korting aan te bieden op een specifiek artikel of op het totaalbedrag van de bestelling. De kortingscode dien je in te geven bij de afrekening van de bestelling waarna de korting verrekend wordt. Wel is het zo dat er vaak voorwaarden verbonden zijn aan kortingscode. Deze check je dus best voor je de kortingscode gaat gebruiken. 

Mis nooit nog een kortingscode

Als je online shopt, dan wil je natuurlijk altijd zo goedkoop mogelijk online winkelen. Maar alle nieuwe promo’s opzoeken en bijhouden vraagt erg veel tijd. Gelukkig is er hiervoor een handige oplossing. Met de gratis browser extensie van Promojagers krijg je automatisch de kortingscode te zien, als deze beschikbaar is voor de webshop die je op dat moment bezoekt. Zo hoef je nooit nog zelf op zoek te gaan en kan je ook nooit nog een werkende kortingscode missen. En leuk om te weten: de browser extensie is gratis te downloaden in de Chrome Web Store. 

Handig overzicht van alle kortingscodes

Wanneer je zelf op zoek wil gaan naar een kortingscode, dan kan je jouw zoektocht een stuk makkelijker maken door een gespecialiseerde website te raadplegen. Op het kortingscode portal van het magazine Knack vind je een handig overzicht van alle meest recente, actuele en werkende kortingscodes. Leuk om te weten is dat het overzicht steeds up-to-date is doordat de medewerkers dagelijks zelf alle nieuwste kortingscodes toevoegen of verlopen codes verwijderen. Zo ben je dus zeker dat je altijd een werkende kortingscode kan terugvinden. 

korting

Altijd korting op jouw online aankopen

Het kan natuurlijk zijn dat er geen kortingscode beschikbaar is voor de webshop waar jij een online aankoop wil doen. Maar niet getreurd, ook dan is er nog een uitstekend alternatief. Door je gratis te registreren op FamilyCard.be kan je eigenlijk altijd genieten van een extra korting op jouw online aankoop. Na het plaatsen van jouw online aankoop ontvang je de aangegeven korting voor deze webshop op jouw FamilyCard account. Van zodra je 25 euro gespaard hebt, kan je dit opvragen in de vorm van cash geld. 

Check altijd de lopende promoties 

Als er nergens een kortingscode te vinden is, dan kan het een goed idee zijn om eerst eens de lopende promoties van de webshop in kwestie te bekijken. Heel veel webshops zoals bijvoorbeeld ZEB hebben een afzonderlijke pagina zoals bijvoorbeeld de outlet, de uitverkoop, de sales, … Maar er bestaan ook heel veel gespecialiseerde aanbiedingen websites zoals bijvoorbeeld Zalando Lounge, Vente Exclusive of Groupon waar je dagelijks nieuwe aanbiedingen kan terugvinden om zo goedkoper online te winkelen.