goedkope hotels

 

Waar kan je het goedkoopst een hotel boeken?

Tik 'hotel' in op Google en het aanbod zal je gegarandeerd overweldigen. Hotels vind je natuurlijk overal. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is niet verwonderlijk! Natuurlijk bestaan er tegenwoordig een paar handige vergelijkingswebsites en gebruiksvriendelijke tools die telkens de beste deals weten te selecteren en ze jou op een presenteerblaadje aanreiken.De tijden van reiscatalogi vergelijken zijn voorbij: je bent nu beter af met websites als booking.comVoyage Privé en TravelBird. Dergelijke reiswebsites maken de keuze voor jou alvast een pak makkelijker: zij selecteren de hotels en soms ook volledige arrangementen aan de voordeligste voorwaarden. Wanneer het op hotels aankomt, springt booking.com er helemaal bovenuit. Hieronder vertellen we je graag waarom, daarna is het aan jou om van een zorgeloze vakantie te genieten.

Booking.com

We steken van wal met de bekendste site waar hotels geboekt kunnen worden: booking.com. Het concept bestaat al sinds 1996 en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online hotelreserveringen. Booking.com is elke reizigers beste vriend: ze blinken niet alleen uit in service en gebruiksvriendelijkheid, maar bieden ook de beste prijzen aan!

Hoe slagen ze daar in? Al sinds de oprichting onderhoudt booking.com nauw contact met alle soorten accomodatie: van kleine, door families uitgebate bed & breakfasts tot luxueuze vijfsterrencomplexen en hippe hostels. Met al deze uitbaters heeft booking.com de afspraak dat zij hun kamers nergens anders goedkoper mogen aanbieden dan op de website van booking.com.

Indien ze hun kamers toch elders goedkoper willen aanbieden, bijvoorbeeld via een promotie van een reisorganisatie, dan moeten de eigenaars dat voor Booking.com ook doen.

Een groot voordeel voor klanten van van booking.com: er worden nooit reserveringskosten aangerekend. Als hotelgast betaal je dus pas op de dag van aankomst zelf. Daarenboven kan je bij veel hotels nog annuleren tot 24 uur voor aankomst. Hierdoor blijven jouw reisplannen flexibel: mocht er iets tussenkomen, zal je dus niet je broek scheuren aan een vakantie die niet kon doorgaan!

Het concept van booking.com is eenvoudig en tegelijkertijd heel omvattend. Zo worden er in totaal meer dan een miljoen soorten accomodatie aangeboden van over de hele wereld en dat allemaal op één enkele website. Onnodig dus om verschillende websites af te schuimen, want de je hebt altijd garantie op de laagste prijs.

Het bedrijf werkt met een in-house klantenservice die 24/7 tot vakantiegangers - in hun moedertaal - ter beschikking staat. Naast die klantvriendelijkheid, maakt ook de gebruiksvriendelijke zoekmachine booking.com tot een ware uitschieter. De zoekfunctie met filter maakt het heel gemakkelijk om je favoriete bestemming te zoeken en te zien of er hotels beschikbaar zijn. Hierbij kan je zoekresultaten makkelijk filteren volgens prijsklasse of bepaalde voorkeuren zoals ontbijt, het aantal bedden, airconditioning, uitzicht, verdieping, enzovoort.
De hotelbeoordelingen, die de onder anderen de hygiëne en hulpvaardigheid van het personeel een score geven, komen erg van pas bij de keuze van jouw overnachting. Terwijl bij een website als TripAdvisor vaak moeilijk te beoordelen valt of een reactie oprecht is, is het bij booking.com enkel mogelijk om ervaringen te delen als je daadwerkelijk in het hotel overnacht hebt. Uiteraard draagt dit bij aan de geloofwaardigheid van de klantenreacties en -beoordelingen. De service van booking.com wint op die manier dagelijks aan stabiliteit en betrouwbaarheid.

Nog een manier om klanten tevreden te houden en het voor hun makkelijk te maken is dat Booking.com regelmatig eenmalige acties heeft. Bijvoorbeeld een nacht gratis, of voor de helft van de prijs. Zo zal je als gast regelmatig overnachten in hotels waarvan je voorheen dacht dat ze onbetaalbaar waren. Niet dus met booking.com!

Als we dan toch een nadeel van booking.com moeten benoemen, is het dat je om te boeken wel een kredietkaart nodig hebt. Hoewel de credit card een drempel kan vormen, is het ook belangrijk om weten dat het gebruik van credit cards juist heel veilig en traceerbaar is. Afgezien van dat minuscule ongemak is booking.com gewoon een prima en eenvoudige site om snel, gemakkelijk en betrouwbaar het juiste hotel uit te kiezen. Wij verkiezen booking.com dan ook om onze vakantie uit te stippelen. Waar wacht je nog op?