goedkope reizen vakanties

Goedkoop op reis: makkelijker dan je denkt!

 

Gratis vakanties bestaan niet, tenzij je het geluk hebt één van de wedstrijden te winnen natuurlijk. Maar je kan het wél zo goedkoop maken als je zelf wilt. Zo zijn er tal van websites die je van tips en tricks voorzien, zoals de erg handige goedkopevakantie.com. Wat zijn de mogelijkheden? Je kan kiezen voor een goedkope vlucht of een voordelige huurauto, of zelfs voor een land waar toerisme minder ontwikkeld is en ze je dus minder hoge prijzen aanrekenen voor eten en overnachting. Een ander alternatief, dat dan weer meer voor de echte avonturiers is bestemd, is om al liftend op vakantie te gaan. Spannend, want je bent nooit helemaal zeker van je eindbestemming. Iets wat veel mensen dan weer doen, is lastminute-aanbiedingen in het oog houden. Daardoor krijg je vaak mooie kortingen op reizen en vakanties die normaal veel duurder uitvallen.

Goedkope vakanties, al dan niet all inclusive

Tegenwoordig bestaan er ook websites die voor jou de beste reisformules in het oog houden, zoals Voyage Privé. Dit is een platform waarop je je inschrijft en zo op de hoogte blijft van uitzonderlijke vakantiedeals: van citytrips tot exotische verre reizen. De kortingen lopen op tot wel 70 %. Zalig met je billen in het parelwitte zand genieten van de zon tegen een extra voordelig tarief: wie zegt daar nu neen tegen? Liever een citytrip boordevol cultuur? Dat kan ook! Jij kiest zelf uit het aanbod van Voyage Privé.Boek je vakantie wanneer jij wil

Met de online tool van Voyage Privé blijf je constant op de hoogte van de beste deals en sla je uiteindelijk toe wanneer jij het moment rijp acht. Het leuke is dat het platform verschillende soorten reizen verzamelt, waardoor dus elk soort vakantieganger wel aan zijn trekken komt. Ook mooi meegenomen: die vermoeiende zoektocht naar het goedkoopste hotel wordt gewoon voor jou gedaan. Zo bespaar je jezelf die stress voor een vakantie dat je bedrogen vreest uit te komen. De medewerkers van Voyage Privé zijn namelijk professionals die de beste overnachtingen aan de voordeligste tarieven voor jou selecteren. Zo ben je verzekerd van de beste keuze, zowel qua locatie als prijs.

Vergelijk prijzen en vlieg om ter voordeligst

Plan je liever zelf? Je hebt geen (duur) reisbureau nodig om een fantastische vakantie te beleven. De dag van vandaag vind je tal van vergelijkingswebsites voor vluchten en overnachtingen. Zo vind je in een handomdraai hotels, vliegtickets, maar ook plaatselijk vervoer aan de voordeligste tarieven. Iedereen kent natuurlijk booking.com, waarop je makkelijk kan filteren en zoeken naar het soort accomodatie dat bij jouw wensen aansluit. Een vergelijkbare website is Trivago, de grootste hotelzoekmachine ter wereld. Als je enkel een vliegtuigticket nodig hebt, kan je het best momondo raadplegen. Het is makkelijk navigeren tussen de zoekresultaten en als de prijzen je op dat moment niet bevallen, kan je altijd een prijsalarm instellen of de datum veranderen.

Waarom geen lastminute?

Niets zo leuk als een impulsieve beslissing waarbij je jezelf in de watten legt! Kies ervoor jezelf te laten verrassen en boek gewoon een lastminutevakantie. Er zijn verschillende websites die de mooiste lastminute-aanbiedingen op een rijtje zetten. Superlastminutes.be is er daar bijvoorbeeld één van. Hier vind je een geactualiseerd overzicht van supervoordelen op lastminuteboekingen. Het aanbod is soms nogal overweldigend. Daarom kan het ook handig zijn om je in te schrijven op nieuwsbrieven, opdat je op de hoogte wordt gehouden over nieuwe acties.

Ook op zoek naar tips hoe je kan besparen terwijl je op reis bent? Je bent niet alleen! Check zeker eens deze blog!momondo