Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 1 maand Youtube Premium

17/04/2020 Gratis Diensten, Gratis Muziek
Youtube Premium

Stoor jij je soms ook wel aan die reclameboodschappen en onderbrekingen op Youtube? Of dat je liedjes niet blijven afspelen op de achtergrond?

Dan moet je zeker Youtube Premium uitproberen! Dat kan gedurende 1 maand gratis. Erna betaal je € 11,99 per maand of je zegt gewoon tijdig op en dan kost het jou niets.

Met Youtube Premium is het voorgoed gedaan met die vervelende onderbrekingen tussendoor. Daarnaast kan je video’s lokaal opslaan en later afspelen zonder internetverbinding. En, ook interessant, je kan video’s gewoon op de achtergrond laten afspelen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!