Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 12 fotomagneten bij Dag Allemaal

29/04/2020 Gratis bij aankoop
Fotomagneten

Een leuk, gepersonaliseerd cadeau valt bij mama’s altijd in de smaak. En bij Dag Allemaal willen ze jullie daar maar al te graag mee helpen.

Haal de editie van deze week bij je dagbladhandelaar en ga meteen aan de slag. Bij het magazine zit een persoonlijke code waarmee je bij Smartphoto 12 gratis fotomagneten kan verkrijgen, een mooi cadeau van € 13,05.

Je kan de magneten bestellen tot en met 31 mei 2020. Enkel de verzendkosten van 3,50 euro zijn wel nog voor jouw rekening. Wil je bovendien kans maken op een abonnement van Dag Allemaal? Doe dan mee met de Emoji quiz en waag je kans!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!