Vaderdag is nog ver van ons verwijderd, maar Valentijn staat bijna voor de deur of misschien is jouw partner binnenkort wel jarig? Verras hem dan met een abonnement op Sport / Voetbalmagazine.

Dit voetbal- en sportblad bij uitstek schotelt je iedere woensdag 100 pagina’s voor boordevol interessante artikels en interviews, deskundige analyses, mooie actiebeelden, alle uitslagen en klassementen en nog zoveel meer!

En met de play off koorts die stilaan begint toe te nemen in onze hoogste voetbalklasse moet je gewoon helemaal mee zijn. En dat kan dankzij Sport / Voetbalmagazine!

Twijfel dus niet langer en teken als de bliksem in op een jaarabonnement. Tijdelijk betaal je hiervoor 41,50 euro per 3 maanden wat neerkomt op 166 euro op jaarbasis. Als extraatje lees je het magazine 6 weken gratis én krijg je een action camera als welkomstgeschenk.

Je ontvangt Sport / Voetbalmagazine op papier, maar je kan met je abonnement de artikels uiteraard ook online lezen op je pc, laptop, tablet of smartphone.