Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis app om de luchtkwaliteit in je buurt te meten

23/01/2019 Gratis Software
gratis app belair

De luchtkwaliteit in België hoort bij de slechtste in heel Europa. Hoewel de hoeveelheid fijn stof de laatste jaren wat gedaald is door allerlei maatregelen, is er toch nog heel wat werk aan de winkel!

Ben jij benieuwd hoe het in jouw buurt gesteld is? Dat kan via de gratis app Belair van de VMM. Je kan voor jouw locatie de invloed van de luchtkwaliteit op je gezondheid opvragen, aangegeven met een cijfer van 1 tot 10.

Deze nieuwe app is een initiatief van Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege. De bedoeling is de mensen te sensibiliseren voor het milieuprobleem. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Benieuwd hoe (on)gezond jouw buurt is? Download de gratis app en kom het te weten!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

  • Robert Van Keilegom schreef:

    Dank voor de ontwikkeling van deze leuke Belair app.
    Maar de meetpunten leggen veruit elkaar. Bijvoorbeeld ik woon in de Troonstraat Oostende, en de metingen worden op 30km afstand genomen. Dat is wel teleurstellend .

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!