belgacomgratisdecoderDoor deze zomerse temperaturen zijn de prijzen van Belgacom serieus aan het smelten. Naast de prijsdalingen geniet je ook nog eens van een gratis decoder van Belgacom tot het einde van het jaar als je een Comfort- of Maxi-pack bestelt.

Als je voor het Comfort-pack kiest, betaal je slechts 49,95 euro per maand in plaats van 62,95 euro, toch al een mooie besparing van 13 euro maandelijks. Daarnaast is de decoder gratis tot eind 2013, hetgeen zich vertaalt in een korting van 8 euro over 6 maanden.

Daarnaast geniet je van onbeperkt internetvolume thuis en via de Wi-Fi Fon Spots op verplaatsing, krijg je 500 MB volume om op het 3G-netwerk te surfen en heb je toegang tot 70 digitale zenders op je tv en kan je gebruik maken van TV Overal. Ook de vaste lijn zit in dit pack. Hiermee bel je 's avonds en in het weekend gratis naar vaste lijnen en gsm-nummers.

Voor het Maxi-pack moet je maandelijks 61,95 euro in plaats van 74,95 euro neertellen. Hiervoor krijg je hetzelfde als het Comfort-pack, met als enig verschil dat hierin 2 GB internetvolume opgenomen zit om via 3G te surfen.

Naast al deze voordelen geniet je nog eens van een extra korting van 100 euro (-5 euro gedurende 20 maanden) én een gratis installatie ter waarde van 129 euro als je online bestelt via onderstaande link!

Waarop nog wachten? Eens de kortingen volledig weggesmolten zijn, blijft er misschien niets meer over van deze superaanbiedingen!