Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis berekening uitvaartverzekering

Aanbieding afgelopen 29/05/2018 Geld besparen, Gratis Diensten
Uitvaartverzekering Zwaar Genoeg

Bestaat er iets erger dan een naaste verliezen? En de financiële lasten maken alles nog zo veel erger. Wil je je familie hiermee niet opzadelen? Neem dan een uitvaartverzekering!

Laat nu gratis berekenen hoeveel je maandpremie bedraagt bij Uitvaartmakelaar Zwaar Genoeg. Kom zo snel te weten wat je kan besparen! Zo kan je al een verzekering nemen aan minder dan € 0,65 per dag! Een ander voordeel van deze makelaar is dat er niets meer betaald moet worden bij een onverwacht overlijden, zoals bij sommige andere verzekeraars wel het geval is! In zo’n geval ben je dus ook volledig gedekt en zijn er geen extra kosten.

Waarom zou je een uitvaartverzekering nemen? Het lijkt misschien te vroeg of je wilt er helemaal (nog) niet over nadenken. Toch kan het interessant zijn om zo’n verzekering te nemen. Besef namelijk dat een begrafenis gemakkelijk € 3000 à € 5000 kost. Je doet er dus goed aan om hiervoor al wat geld opzij te zetten.

Bereken nu online je maandelijkse bijdrage en beslis nadien zelf!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!