Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis berichten, bellen en videobellen met Whatsapp

13/07/2019 Gratis Software, Technologie
gratis berichten met Whatsapp

Whatsapp is volgens velen de beste mobiele applicatie van de eeuw, omdat je er heel veel geld door kan besparen. Wereldwijd worden dagelijks 42 miljard berichten verstuurd via deze populaire app. Vermoedelijk ken je deze handige berichten applicatie wel. Dankzij deze service ben je bijna altijd gratis bereikbaar en online. Welke smartphone je ook hebt, Whatsapp kan je downloaden en gebruiken wanneer je internetverbinding hebt.

Wat kan je ermee?

Alles! Whatsapp geeft je heel veel mogelijkheden om op verschillende manieren in contact te komen met je vrienden. Zo kan je via de mobiele applicatie berichten, foto’s, video’s en spraakberichten sturen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om jouw live locatie te versturen.Ook gratis bellen, videobellen en chatten met een groep zijn mogelijke opties bij Whatsapp. Je kan de applicatie trouwens ook op je computer gebruiken via Whatsapp Web waarbij de mogelijkheden dezelfde zijn als op je gsm.

Hoe werkt het?

De werking van Whatsapp is simpel, je download de applicatie in de Google Play of App store. Na het downloaden wordt de software automatisch gekoppeld aan je gsm nummer. Als sommigen van je contacten de app al hebben, kan je na installatie meteen met hen chatten. Om iemand toe te voegen aan je Whatsapp contacten moet je haar of zijn nummer opslaan in je gsm, waarna deze persoon tevoorschijn zal komen in je contactenlijst op de applicatie. Het enige wat je nodig hebt is een wifi of mobiele data internetverbinding

Wat kost het? 

De applicatie Whatsapp kost je niks. Ook het versturen van berichten of bellen is helemaal gratis. Wel gebruikt de applicatie jouw actieve internetverbinding. Mocht je regelmatig chatten met de app via mobiel internet, dan dien je je dataverbruik wel in de gaten te houden. Want Whatsapp mag dan misschien wel gratis zijn, dit houdt je mobiele provider niet tegen om je een gepeperde rekening op te sturen. Als je Whatsapp alleen gebruikt met een wifi verbinding, dan is er niets aan de hand en ben je 100% verzekerd van urenlang kosteloos chat- en belplezier.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!