Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bewaarblad bij postzegelvel en iPad winnen

16/10/2018 Gratis bij aankoop, Gratis Wedstrijden, Vrijetijdsbesteding
gratis bewaarblad postzegelvel edel collecties

Ben jij of ken jij iemand die een fervent postzegelverzamelaar is? Dan ben je bij Edel Collecties, dat al meer dan 30 jaar specialist in postzegel- en muntencollecties is, aan het juiste adres!

Dit officiële postzegelvel ‘Slag om de Ardennen 1945’ is dan ook het ideale cadeau voor jezelf of een bevriend verzamelaar! Niet alleen is het een uniek collector’s item, het herdenkt ook een cruciale gebeurtenis in de Belgische en wereldgeschiedenis. Het Ardennenoffensief was een van de keerpunten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Amerikaanse generaal Patton speelde hierin een belangrijke rol en diens postzegel vind je dan ook terug. Maar ook het Veteranenmonument en de herovering van Sankt Vith worden herdacht.

Een echt hebbeding waar je nu bovendien een uniek bewaarblad gratis bij krijgt om het postzegelvel op te bergen.

Bestel nu en maak ook nog eens kans op een iPad. Voor een prikje van slechts € 4,95 (exclusief verzendkosten) doe je jezelf of een vriend(in) dus een groot plezier met dit kennismakingspakket en krijg je er sowieso een gratis bewaarblad bij. En wie weet krijg je er nog een fenomenaal geschenk in de vorm van een iPad bovenop!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

3 reacties op “Gratis bewaarblad bij postzegelvel en iPad winnen”

 1. Bruyns schreef:

  Dit is geen officieel postzegelvel, gelieve de kosten voor verzending te betalen dat ik het kan terugzenden !

  • Chloe schreef:

   Beste,

   Het artikel is gebaseerd op de informatie die aan de makers van gratis.be destijds werd doorgegeven. Ik stel voor dat je met je klachten even contact opneemt met de makers van edelcollecties zelf. Dat kan op het nummer 014/48.08.59 of het e-mailadres [email protected].

   Vriendelijke groeten van het gratis.be-team

  • DD schreef:

   Dit is inderdaad een erg vreemd postzegelvel. Volgens de omranding zouden het Belgische postzegels zijn, maar volgens de zegels zelf, zijn ze van Togo, een Afrikaanse republiek. Dit ruikt naar oplichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!