Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Biotechdag op zaterdag 23 juni

Aanbieding afgelopen 16/06/2012 Gratis Tickets

De boeiende wereld van de biotechnologie ontdekken?

Op zaterdag 23 juni kan je kennis maken de wondere wereld van de biotechnologie voor voeding, gezondheid, milieu en economie.

45 Vlaamse bedrijven, onderzoekscentra en hogescholen openen de deuren van de labo’s, waar je anders moeilijk toegang toe krijgt.

Wetenschappers vertellen je over hun werk en onderzoek.  En je krijgt de kans om zelf biotechexperimenten uit te voeren.

Alle activiteiten gaan door tussen 10 en 18 uur.

Je maakt bovendien kans op een ballonvaart. Druk het evaluatieformulier af, vul het in na je bezoek en misschien trekt een onschuldige hand je naam eruit.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!