Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bloemenpakket voor Moederdag van VTM

Aanbieding afgelopen 20/04/2019 Gratis Producten
gratis bloemenpakket moederdag

12 mei is het weer Moederdag, de perfecte dag om je mama nog eens in de bloemetjes te zetten.

En VTM neemt ‘in de bloemetjes zetten’ heel letterlijk. Je kan je mama een gratis bloemenpakket met gepersonaliseerd kaartje geven!

In het bloemenpakket zitten bloembollen en een bloemenbakje. Voor het gepersonaliseerd kaartje kies je zelf een leuke foto en een lief tekstje. VTM zorgt ervoor dat je cadeautje tussen 8 en 10 mei aan het opgegeven adres bezorgd wordt.

Als je er snel bij bent, geniet je van een nog leuker pakket. Aan de mama’s van de eerste 1.000 deelnemers wordt op 11 mei bovenop het bloemenpakket ook nog een flesje INTIMACY SHEER parfum (30 ml) geleverd.

Wil jij je mama letterlijk in de bloemetjes zetten voor Moederdag? Personaliseer dan snel je kaartje en vraag je gratis bloemenpakket aan!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!