Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bloemenzaadjes

Aanbieding afgelopen 28/03/2020 Gratis Producten
Bloemenzaadjes

Onder het motto ‘laat het zoemen met bloemen’ deelt de Provincie West-Vlaanderen ook dit jaar gratis bloemenzaadjes uit. Deze actie heeft als ultieme doel de bijen en hommels in nood te helpen.

En of de bijen en hommels in nood zijn! De bijenpopulatie blijft jaar na jaar afnemen en dat is doodzonde, zeker als je weet dat maar liefst één derde van alle landbouwgewassen afhankelijk is van insectenbestuiving.

Vraag dus meteen je bloemenzaadjes aan en zorg zo voor voldoende nectar voor de bijenpopulatie. Binnen de 14 dagen na je aanvraag belandt het zakje bloemenzaad in je brievenbus. De actie loopt zolang de voorraad strekt en zal in totaal voor zo’n 70.000 m² extra bloemenakker zorgen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!