Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Blokker emmer en 20% korting op de inhoud

Aanbieding afgelopen 29/11/2019 Geld besparen, Gratis Producten

Het is vandaag Black Friday en dat hebben ze bij Blokker goed begrepen! Deze keten in huishoudelijke artikelen pakt dit keer uit met een fantastische actie.

Bij je bezoek aan Blokker ontvang je een gratis oranje emmer die je mag vullen met artikelen naar keuze. Op al deze items is een korting van 20% van toepassing.

Stapelen is toegestaan, dus verkopers knijpen zeker een oogje toe bij een uitpuilende emmer. Haast je naar één van de dichtsbijzijnde filialen en profiteer van deze actie t.e.m. 30 november 2019.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!