Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Laatste kans! Gratis BTW voor ontmossing van je dak

Aanbieding afgelopen 18/06/2018 Geld besparen, Kortingen
Gratis BTW ontmossing dak

Mos op je dak is niet alleen geen zicht, het kan ook leiden tot ernstige schade van je dakpannen. Doe er dus tijdig iets aan vooraleer de kosten niet meer te overzien zijn!

Vraag nu een gratis afspraak om je dak te laten controleren. Een expert zal beter kunnen oordelen of het nodig is om in te grijpen. Nadien krijg je een gedetailleerde prijsofferte. Tijdelijk is het ontmossen van je dak bovendien extra voordelig want de BTW is helemaal gratis indien je dak ouder is dan 10 jaar. Is dit niet het geval, dan kan je nog steeds profiteren van 6% korting!

Kan je niet gewoon zelf je dak reinigen? Het antwoord is volmondig NEE. Door een hogedrukreiniger te gebruiken bevorder je namelijk net de groei van mos. Bovendien maak je je dakbedekking kwetsbaarder. Op termijn kunnen je dakpannen daardoor barsten.

Mos op je dak? Schrijf je online in en maak snel een afspraak. De aanbieding is bijna afgelopen. Geen tijd te verliezen dus!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!