Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kids pakket van Vacansoleil

Aanbieding afgelopen 23/06/2013 Gratis bij aankoop

vacansoleilBoek deze maand nog je vakantie bij Vacansoleil in één van de talloze kids campings en krijg een gratis camping kids pakket thuisgestuurd. Deze aanbieding geldt voor verblijven tijdens de zomervakantie.

Per kind tussen 4 en 12 jaar oud wordt er een pakket opgestuurd. Het pakket bevat een knuffel, een cd en een strandlaken.

Om het pakket te ontvangen, moet je de code ACK op je reservatieformulier invullen bij de vraag “hoe bent u attent gemaakt op Vacansoleil”.

Bezorg je kinderen een onvergetelijke vakantie in juli of augustus en vertrek naar één van de 70 campings met gegarandeerd Nederlandstalige animatie.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!