Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis carnavalsduik in Blankenberge

Aanbieding afgelopen 06/03/2019 Gratis Diensten, Vrijetijdsbesteding
carnavalsduik

Wil jij dit jaar eens iets geks doen op carnaval? En nee, je gewoon verkleden is niet gek genoeg!

Doe mee aan de carnavalsduik op 9 maart in Blankenberge! Trek je leukste carnavalsoutfit aan en spring daarmee in het ijskoude water van de Noordzee! Om op te warmen mag je erna gratis een plons nemen in het Farvs Noordzeebad.

Vanaf 13 u starten de inschrijvingen op de Zeedijk ter hoogte van de pier, en om 15 u is het zover: de carnavalsduik! Nadien kan je genieten van warme Cécemel en Filliers jenever.

Een kwartiertje later wordt de origineelst verklede ijsbeer bekendgemaakt, en als je het na de Cécémel en de jenever nog altijd koud hebt, mag je dus vanaf 15 u 30 een gratis warme duik nemen in het Farys Noordzeebad.

Trek dus je speciaalste carnavalsoutfit uit de kast en duik in de Noordzee!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!