cruiseneckermannStaat een cruise nog op jouw verlanglijstje? Dan kan je dit binnenkort misschien wel van jouw lijstje schrappen dankzij onderstaande actie van Neckermann!

Boek voor 31 mei een luxecruise bij Neckermann en de tweede persoon mag gewoon gratis mee. En het wordt nog leuker! Waarom zou je je kinderen niet mee laten genieten van al deze luxe? Ook kinderen tot en met 17 jaar varen gratis mee!

Een cruiseschip is niet zomaar een schip. Nee nee, wij zouden het eerder omschrijven als een drijvend vakantieresort met tal van ontspannings- en excursiemogelijkheden waar je kan baden in een zee van luxe en comfort. Zwembaden, winkels, cinema's, wellness, aan werkelijk alles werd gedacht op deze luxeschepen.

Schuilt er in jou een ontdekkingsreiziger die graag nieuwe steden ontdekt en verkent? Dan zit je goed op een cruiseschip, want je meert er aan in de leukste plekjes in Europa en ver daarbuiten.

Wees er wel tijdig bij, want hier geldt het op = op principe. Het verblijf van de tweede persoon is in deze actie volledig gratis. Enkel de vluchten en de nodige transfers moeten betaald worden. Dit geldt eveneens voor de kinderen tot en met 17 jaar.