Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis cursussen over stress, angst en depressie

21/08/2018 Gratis Diensten
gratis cursussen angst en depressie

Heb je momenteel angsten, depressieve gevoelens, of heb je er in het verleden last van gehad? Misschien heb je wel een familielid of goede vriend die er mee te kampen heeft?

Psychologe Bep Trogh organiseert binnenkort, na de zomer, gratis cursussen over dit gevoelige onderwerp. De stad Antwerpen financiert het project.

Elke cursus bestaat uit 4 of 5 lessen van 2u. Daarin wordt uitleg gegeven over de symptomen, klachten en oorzaken. Verder krijg je ook tips om te leren omgaan met stress, angst en depressie. De lessen zijn niet alleen puur theoretisch, want ook oefeningen komen aan bod.

Interesse? Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!